EQDOG

Vahva mutta söpö. Työhullu mutta hauska. Tiukka mutta lempeä… Nämä varusteet ovat yhtä monimuotoisia kuin kantajansa. Sporttiset EQDOG-tuotteet on tehty aktiivisille ulkoilmakoirille, joille seikkailu maistuu. Retkeilyyn, harrastamiseen ja urheiluun suunnitellut tuotteet edustavat raikasta tanskalaista designia, ja ilahduttavat sekä ulkonäöllään että toimivuudellaan. EQDOGin missio on vahvistaa koiran ja ihmisen toimivaa emotionaalista yhteyttä, ja tuotekehitystä tehdään... Näytä lisää

Vahva mutta söpö. Työhullu mutta hauska. Tiukka mutta lempeä…

Nämä varusteet ovat yhtä monimuotoisia kuin kantajansa. Sporttiset EQDOG-tuotteet on tehty aktiivisille ulkoilmakoirille, joille seikkailu maistuu. Retkeilyyn, harrastamiseen ja urheiluun suunnitellut tuotteet edustavat raikasta tanskalaista designia, ja ilahduttavat sekä ulkonäöllään että toimivuudellaan.

EQDOGin missio on vahvistaa koiran ja ihmisen toimivaa emotionaalista yhteyttä, ja tuotekehitystä tehdään pyrkien samalla kartuttamaan ymmärrystä koirien toimintaa ohjaavista tunteista ja motiiveista. Taustalla on suunnittelijoiden syvä rakkaus koiriin ja pitkä harrastushistoria. EQDOGin ideologiassa koirat ovat ihmisen kumppaneita, harrastettiinpa niiden kanssa mitä tahansa. Niiden hyvinvointi ja viihtyminen on kaiken suunnittelun pohjana.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Kampanjahinta
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Pantatyyppi
Kotimainen
Materiaali
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
ALE
-70%
2018-02-23
5,97  (19,90)
5,97  (19,90)
 • Loppu varastosta
 • ALE
  -70%
  2018-02-24
  5,97  (19,90)
  5,97  (19,90)
 • Loppu varastosta
 •