Rajaa tuotteet

Trick & Treat

Trick&Treat-makupaloista on moneksi! Kun koulutuskentällä meno on innotonta tai häntä on muuten vaan arjesta nuupallaan, voi superherkullinen namipala virkistää kummasti. Sarja tarjoaa täsmäapua myös aktivointilelun täytteeksi ja jokapäiväisiin purutuokioihin. Tutustu ja ihastu!

  • Klassiset lihatikut ja -liuskat ovat vuodesta toiseen Se Toivotuin Kiitospala. VINKKI: Kiilaa aktivointilelun muut herkut lihatikulla paikalleen ja seuraa, kuinka hurmioituneen keskittynyt koira voikaan olla!
  • Luonnonmukaisuutta arvostavalle: rapeiksi pakastekuivatut namit 100 % lihaa ovat lisäaineetonta, sormia sottaamatonta rouskuteltavaa.
  • Kun nameja kuluu päivittäin tai porukassa on parantumaton herkkusuu, ämpärillisestä makupaloja riittää pitkään. VINKKI: tyhjä namiämpäri on loistava matkapakkaus kuivamuonalle.
  • Päivittäisen järsimistarpeen luvalliseen tyydyttämiseen mahtava puruluuvalikoima, josta jokaiselle löytyy oma suosikki!

 

Mikä on herkuista motivoivin? Testaa ja selvitä!

Jos innostavimman makupalan valinta tuntuu vaikealta, anna koiran itse päättää: kahmi kerralla useampaa erilaista namia ja järjestä hauska koeasetelma! Laita makupaloja lautasille saman etäisyyden päähän koirasta, pyydä se rauhoittumaan ja anna sitten lupa syöksyjen herkkujen kimppuun. Se nami, joka ensimmäisenä ahmitaan pois, toimii yleensä parhaiten myös motivointinamina.

Luultavasti koira on valinnut suosikkinsa jo lupaa odottaessaan – kirsun vipatus ja nuuskutteluäänet kertovat siitä, että tärkeä priorisointiprosessi on käynnissä.

Katso myös videogalleriamme vinkit koiran palkitsemiseen!

Tuotteet 1-21 / 25

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 25

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Back to top