Opas kissanpennulle

Opas kissanpennulle

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin kissanpentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Mitä kissanpentu tarvitsee?

Aikasi säästämiseksi olemme keränneet alla olevaan listaan perustarvikkeet kissanpentusi hellää hoitamista varten. Linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin suosittelemiimme tuotteisiin. Voit myös tulostaa kätevästi muistilistan pennun tarvikehankintoja varten. 

Lääkekaappi kuntoon

Myös lääkekaappi on hyvä varustaa valmiiksi – hätä iskee yleensä silloin, kun kaupat ovat kiinni. Lemmikin ensiapulaukkuun on hyvä varata apteekista ainakin loishäätölääkkeet, punkkipihdit, pinsetit, sakset, sidetarpeet, desinfiointiaine ja ripulilääke.

Tärkein varuste lääkekaapissa on lähimmän päivystävän eläinklinikan puhelinnumero. Myös toimintaohjeet yleisimpien vahinkojen varalle voi tulostaa valmiiksi. Näin on helpompi pysyä rauhallisena, jos jotain yllättävää sattuu. Jos kissallasi on vakuutus, varaa myös vakuutusnumero käden ulottuville.

kissanpentu tarvikkeet

Joskus vikkelien viiruhäntien kanssa sattuu ja tapahtuu, mutta useimmat kissat selviytyvät pentuajasta ilman pienintäkään kolhua. Yöunia ei siis kannata ennakkoon menettää miettimällä, mitä kaikkea saattaa sattua. Hyvin se menee!

Valloitti kotisi ja sydämesi sitten minkälainen minitiikeri tahansa, suosittelemme aina eläinystävän vakuuttamista. Lähes kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat lemmikkivakuutuksia. Vertaile niitä ja pyydä tarjouksia.

Kaveri