Opas koiranpennulle

Opas koiranpennulle

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin koiranpentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Koiranpennun varhaisrokotus

Eläinlääkäri voi antaa koiranpennulle pentujen varhaisrokotuksen.

Neljä rokotuskertaa sisältävä rokotusohjelma on kansainvälinen, ja sen tavoitteena on parantaa pentujen tautisuojaa.  Varhaisrokotus mahdollistaa koiranpennun turvallisen sosiaalistamisen kehityksen tärkeässä herkkyysvaiheessa entistä aikaisemmin.

Varhaisrokotuksen voi antaa 7-9 viikkoiselle pennulle. Pentu voi osallistua Mustin ja Mirrin pentutreffeille, kun se on saanut varhaisrokotuksen Suomessa ja siitä on kulunut 14 vrk varoaika.Varhaisrokotuksen saatuaan, pennun on näin ollen mahdollista osallistua pentutreffeillemme jo 8–12 viikkoisena. Lue lisää varhaisrokotuksesta täältä!

Varhaisrokotuksen saanut pentu on siis poikkeuksellisesti oikeutettu osallistumaan pentutreffeille ennen säännöissä mainitun alaikärajan (14 vko) täyttymistä.

Lue lisää pentujen sosiaalistamisesta täältä.

Päivitetty 30.8.2022