Opas koiranpennulle

Opas koiranpennulle

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin koiranpentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Pentutreffit Mustin ja Mirrin kanta-asiakkaille

 

Oletkin ehkä jo kuullut Mustin ja Mirrin iloisista pentutreffeistä! Treffeille ovat tervetulleita kaikki rokotetut, enintään 4 kk ikäiset koiranpennut peuhaamaan valvotuissa olosuhteissa. Pentutreffit on tarkoitettu Kavereiden, eli kanta-asiakkaiden, koiranpennuille. Leikkiryhmät jaetaan lemmikkien koon ja leikkityylin perusteella. Tärkeintä on, että kaikki koirataimet saavat peuhata turvallisesti ja iloisesti. Paikalla on aina ohjaaja, joka lähettää pennut tarvittaessa pissatauoille tai rauhoittumaan, ennen kuin leikit yltyvät liian vauhdikkaiksi. Useimmissa myymälöissämme koirakansa saa tapahtuman yhteydessä kokeilla myös erilaisia aktivointipelejä leikkikehän ulkopuolella.

Pentutreffejä järjestetään eri puolilla Suomea: Löydä täältä lähin myymäläsi!

pentutreffit

Miksi pentutreffeille kannattaa tulla?

Koiranpennun paras sosiaalistamiskausi päättyy 12 viikon iässä. Tämänkin jälkeen tottuminen asioihin jatkuu ja ipanalle on suotavaa tarjota paljon iloisia kokemuksia, jotta siitä tulee rohkea ja avoin aikuinen. Pentutreffeillä lemmikki tapaa useita erikokoisia ja -näköisiä pentuja, ja myönteiset kokemukset koirakavereista säilyvät lemmikin muistissa aikuisikään asti. Treffeillä pentu saa myös opetella tärkeää lajityypillistä viestintää ja nauttia siitä mihin koiralapset on luotu – leikkimisestä! Pentutreffit päättyvät aina yhteiseen rauhoittumistuokioon. Se opettaa lemmikille tärkeää tunteiden hallintaa ja jättää suotuisan mielentilan koiralle. Leppoisa lapsonen on usein loppuillan ihanan raukea.

Täältä löydät vastaukset yleisimmin pentutreffeistä kysyttyihin kysymyksiin.

Liity PentuKaveriksi

Kurkista alla olevasta videosta pentutreffeille!