Drinkwell

Oletko huolissasi lemmikkisi vähäisestä juomisesta? Huoli voi olla aiheellinen, sillä riittävä nesteensaanti on yksi lemmikin terveyden kulmakivistä. Liian vähäinen vedenjuonti voi aiheuttaa nestehukkaa, joka taas saattaa johtaa muihin vakaviin terveydellisiin ongelmiin, kuten virtsatie- ja munuaissairauksiin. Drinkwell-juoma-automaatin avulla huonosti juova lemmikki voidaan saada innostumaan vedestä. Virtaava ja happipitoinen vesi houkuttelee useimpia kissoja ja koiria juomaan. Suodatin... Näytä lisää

Oletko huolissasi lemmikkisi vähäisestä juomisesta? Huoli voi olla aiheellinen, sillä riittävä nesteensaanti on yksi lemmikin terveyden kulmakivistä. Liian vähäinen vedenjuonti voi aiheuttaa nestehukkaa, joka taas saattaa johtaa muihin vakaviin terveydellisiin ongelmiin, kuten virtsatie- ja munuaissairauksiin.

Drinkwell-juoma-automaatin avulla huonosti juova lemmikki voidaan saada innostumaan vedestä. Virtaava ja happipitoinen vesi houkuttelee useimpia kissoja ja koiria juomaan.

  • Suodatin poistaa vesijohtovedestä mahdolliset ihmisaisteille ehkä huomaamattomat hajut ja maut – vesi on lemmikkisikin mielestä puhdasta ja raikasta!
  • Automaatissa virtaava vesi on myös erityisen happipitoista, ja sen takia houkuttelevaa sekä raikkaan makuista.
  • Vaikka automaateissa on ruhtinaallisen kokoiset vesisäiliöt, tulee niistäkin vaihtaa vesi päivittäin, kuten tavallisesta juoma-astiasta. Samalla voidaan varmistaa, että laite toimii, eikä säiliö ole päässyt tyhjenemään. Tyhjänä laitetta ei saa käyttää.
  • Suosittelemme käyttämään automaatin alla vesiroiskeilta suojaavaa ruokailualustaa.

Milloin viimeksi näit kissasi juomassa?

Kissoilla riittävä vedenjuonti on usein suurempi huolenaihe kuin koirilla. Kissan luonnolliseen ruokavalioon eli hiireen kuuluu n. 70–80% nestettä. Kissojen janontunne on yleensä heikko, sillä ne ovat tottuneet saamaan suurimman osan tarvitsemastaan nesteestä saaliistaan.

Kuivaruoka ei sisällä nestettä, joten paljon tai ainoastaan kuivaruokaa syövien ja niukasti juovien kissojen vedenjuontiin tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Käy esimerkiksi tutustumassa kissojen märkäruokavalikoimaamme, joka on täynnä mehukkaita, kulinaristisia elämyksiä kissasi nestetasapainon parhaaksi.

-20 %
Ota 2 maksa 1
2018-02-24
22,99
Kaverihinta 18,39
18,39
Alin hinta viimeisten 30 päivän aikana on: 22,99.
  • Löytyy varastosta
  •