Rajaa tuotteet

Kissan kantokopat ja kuljetuskopat

Kantokoppa on kissakodin perustarvike – yksi niistä, joita ilman ei oikeastaan tule toimeen. Kissan turvallinen kuljettaminen autossa tai julkisissa kulkuvälineissä edellyttää aina suljettua kuljetuslaatikkoa, sillä valtoimenaan autossa riekkuva naukuja tai kehräävä sylimatkustaja on erittäin altis onnettomuuksille ja karkaamiselle.

Se voi jopa aiheuttaa onnettomuuden käpälöimällä hallintalaitteita, kiipeämällä näkökentän eteen tai syöksymällä kytkinpolkimen alle tutkimusretkelle. Boksista on myös helpompi siivota mahdolliset kakat, pissat ja oksennukset kuin auton penkiltä. Katso alta opastava video reissukissan matkaa varten!

Kissan lastaamisohje

Kuinka kissa sitten saadaan kuljetuskoppaan?

  1. Kaikkein viisainta on tehdä kuljetuskopasta kissalle kiva paikka jo ennen varsinaista kuljetustarvetta. Sijoita pehmustettu kantoboksi paikkaan, jossa kissa viettää paljon aikaa ja sujauta sinne silloin tällöin herkkuja, kissanminttua tai leluja. Anna kissan tutustua boksiin rauhassa ja viettää siellä vapaaehtoisesti aikaa! Rauhoittavat tuotteet voivat auttaa pelokasta kissaa suhtautumaan laatikkoon rennosti.
  2. Jos kissa on jo oppinut yhdistämään kopan epämiellyttäviin kokemuksiin, houkuttelut eivät tehoa ja matkaan täytyy päästä ripeästi, voit käyttää ns. kaivomenetelmää. Siinä koppa käännetään suuaukko ylöspäin, jolloin kissa voidaan laskea häntä edellä pesäänsä. Ovi kannattaa sulkea perässä ripeästi mutta rauhallisesti. Etujalat voi olla tarpeen pitää toisella kädellä hellästi nipussa, jotta kissa ei pysty kynsimään käsittelijäänsä tai huitomaan itselleen poistumisvauhtia kopan karmeista. Kun kissa on kopassa, käännä koppa rauhallisesti oikein päin.
  3. Oikein pelokkaat ja vastahankaiset tapaukset kannattaa pyydystää pyyhkeeseen tai muuhun kankaaseen ja sijoittaa matkaboksiin suoraan pyyhepaketissaan. Varmista, että kissa purkaa heti pakettinsa, eikä jää jumiin! Voit poistaa pyyhkeen, kun kehrääjä on rauhoittunut.

11 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

11 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top