Vinkit ja artikkelit

Vinkit ja artikkelit

Koirat, kissat ja muut pienet lemmikit rikastuttavat elämäämme päivittäin. Ihana lemmikkiarki tuo mukanaan paljon ilonaiheita, mutta joskus myös yllättäviäkin haasteita. Me haluamme tehdä sinun ja parhaan karvakamusi elämästä helpompaa, iloisempaa ja turvallisempaa. Olemme apunasi kaikkina aikoina ja kaikissa tilanteissa.

Tietosisältömme laajenee jatkuvasti, joten piipahda tällä sivulla aika ajoin tutustumassa uusiin artikkeleihin. Mikäli toivoisit artikkelia jostain tietystä aiheesta, laita meille viestiä! Ilmianna artikkelitarve osoitteeseen asiakaspalvelu@mustijamirri.fi

Kissan pelit

 

kissan lelut, kissan pelit, aktivointilelut

Jokaisen kissan sisällä asuu minikokoinen tiikeri, jonka pääasiallinen elämäntehtävä on saalistaa. Metsästyskäyttäytymisen toteuttaminen hurauttaa kissan elimistöön hyvänolonhormoneja ja nostaa monella tavalla silkkitassusi elämänlaatua. Erilaiset kissan pelit ja aktivointilelut mahdollistavat tämän lajityypillisen käyttäytymistarpeen toteuttamisen turvallisesti ja iloisesti.

Miten kissan pelejä käytetään?

Erilaisten älypelien ja aktivointilelujen hankkiminen viiksekkäälle ei ole vain eläintarvikeliikkeiden markkinahapatusta vaan pelien säännöllisellä käytöllä on aidosti kissaa hyödyttävä vaikutus:

  • pelit virikkeistävät ja aktivoivat lemmikkiä
  • ne tarjoavat mahdollisuuden lajityypillisten käyttäytymistarpeiden tyydyttämiseen
  • pelien pelaaminen parantaa kissan ongelmanratkaisukykyä
  • puuhatuokiot vetreyttävät kissan mieltä sekä kehoa.

Kissan pelit toimivat kahdella tavalla: osaan aktivointileluista piilotetaan kissan ruokaa tai herkkuja ja annetaan misun keksiä, miten ruoka saalistetaan lelusta ulos. Lemmikille voi tarjota päivittäin vaikka kaiken ruoan aktivointilelujen sisältä.

Viiksekkään, ruokaa rakastavan raadin suosikkipelit:

Katso videolta, kun tuotetestaajamme Mauri ja Vappu pelaavat herkkupuulla!

Toiset pelit taas stimuloivat kissaa saalistamaan: peleissä saattaa olla heiluvia, rapisevia ja karkailevia ”saaliita”, tai vaikkapa lintua jäljitteleviä höyhentupsuja.

Metsästäjien villeimpiin unelmiin:

Viiruhännälle voi hankkia vaikka muutaman erilaisen pelin, joita käyttää vuoropäivinä. Näin elämä pysyy yllättävänä ja kiinnostavana. Jos lähipiiriisi kuuluu muita lemmikkitalouksia, vaihdelkaa kissan pelejä keskenänne. Näin kulut pysyvät kurissa, mutta karvakaverit saavat nauttia uusista elämyksistä säännöllisesti!

Kaikki kissojen pelit löydät täältä.

Kuuluuko sinun kissakaverisi siihen viiksekkäiden klaaniin, jonka mielestä yö on parasta puuhasteluaikaa? Katso asiantuntijamme vinkit, mitä on tehtävissä, jos kissa riehuu öisin.

Haluaisitko lukea lisää hyödyllisiä artikkeleita? Klikkaa tästä artikkelipankin etusivulle.