Rajaa tuotteet

Kissanhiekkalapiot ja hygieniatarvikkeet

Ei ole ihan sama, millä käpälöit kakkaa. Huolellisuus jätösten käsittelyssä pitää pöpöt poissa omista tassuistasi ja estää kakassa muhivien bakteerien villin leviämisen kodin tiloihin.

Hyvä saniteettihygienia pitää myös kodin raikkaan tuoksuisena ja nostaa asumisen laatua!

  • Kakan matka ei pääty sillä hetkellä, kun se nostetaan lapiolla laatikon uumenista; se tulee hävittää huolella hajutiiviiseen, bakteerit sisäänsä sulkevaan astiaan. Sieltä hiekan ja jätösten matka jatkuu sekajäteastiaan. Puupohjaiset pelletit voidaan hävittää polttokelpoisen- tai talousjätteen mukana.
  • Muovinen kissanhiekkalapio tulisi vaihtaa muutaman kuukauden välein, jotteivät haitalliset mikrobit jämähdä sen pintaan. Kirkkaan värinen kikkareenkorjain ei katoa kaakeleihin!
  • Eri hiekkalaaduille löytyy omat lapionsa, joita käyttämällä hiekkahävikki saadaan kuriin.
  • Pidä hiekka siellä, minne se kuuluukin! Ennen kuin asuntosi lattiat muistuttavat Las Palmasin santaisia rantoja, stoppaa hiekan leviäminen karkealla hiekkamatolla.
  • Lähestytkö haisulivessaa tulitikut kädessä, hengitystä pidättäen? Raikasta ilma tuoksuja neutralisoivalla täsmätuotteella!

Kissat ovat tarkkoja siitä, minkälaisessa ympäristössä ne käyvät suorittamassa nenänsä puuteroinnin. Hyvä vessahygienia myös ehkäisee erilaisia sisäsiisteysongelmia.

Miten valita juuri oikeanlainen kissanhiekka? Tutustu videovinkkeihin täältä.

Miten valita sopiva kissanhiekkalaatikko? Tutustu videovinkkeihin täältä.

Vinkki

Kiinteät jätökset voit sujauttaa kätevästi myös koirankakkapussiin ja roskiin!

Tuotteet 1-21 / 22

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 22

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top