Rajaa tuotteet

Kissanruoka

Kiiltävän turkin, kirkkaiden silmien ja pitkän iän salaisuus on korkealaatuinen ravinto! Kun kissanruoan lihapitoisuus on kohdallaan, se ravitsee lemmikkisi hyvinvoivaksi ja kelpaa myös valikoivalle kulinaristikissalle.

Oikeanlainen ravinto vähentää ruokintaperäisiä terveyshuolia ja kutsuu kissastasi esiin sen luontaisen kauneuden. Suloinen kehrääjäsi on pohjimmiltaan petoeläin, ja sen elimistö on sopeutunut toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, kun ravinnossa on riittävästi eläinproteiinia. Sitä kissasi saa lihaisasta ruoasta.

Kaikki kissanruokamme ovat henkilökunnan kehrääjien esitestaamia! Valikoimastamme löydät tutut omistajien ja kotitiikerien suosikit, kuten PurenaturalCanaganRoyal Canin ja Applaws.

Miten valitsen kissalleni sopivimman ruoan?

 • Pohdi hetki lemmikkisi elintapoja: kuinka paljon se liikkuu? Minkä ikäinen se on? Onko se laiskanpulskea oloneuvos vai vauhdikas sähinkäinen? Aktiivinen, ulkoileva kissa tarvitsee runsaammin energiaa kuin rento sohvaloikoilija. Myös sterilointi vähentää energiatarvetta.
 • Silitä kissaasi, tunnustele rasvakerrosta ja tutki vatsalinjaa: olisiko tarvetta hoikistumiselle? Jos painonhallinnalle on tarvetta, karsi ensin ylimääräisistä herkkupaloista ja kajoa perusravintoon vasta sitten – kissan laihdutus tulisi toteuttaa erittäin maltillisesti ja pitkällä aikajänteellä. Jos kissa on liiankin hoikka, voit lisätä ruoan rasvapitoisuutta esim. tarjoamalla aterioiden ohessa rasvaista lihaa.
 • Tutustu ruokien tuotesisältöihin: valitse kissanruoka, jossa on runsaasti lihaa tai kalaa. Kotipetosi tarvitsee eläinproteiinia!
 • Videokirjastostamme löydät vinkkejä sekä nirsojen kissojen ruokintaan että terveellisen ruokavalion suunnitteluun!

 

Tuotteet 1-21 / 584

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 584

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Liittyviä tuotteita

Back to top