Muut tuotteet asumiseen ja matkustamiseen

Helpota arkeasi pienillä asioilla, jotka säästävät aikaasi ja pitävät kodin siistinä!

Hektinen elämä kiusaa meitä kaikkia, ja kahmalollinen arvokasta vapaa-aikaa kuluu usein siivoamiseen. Levoton koirakin pitäisi ulkoiluttaa, mutta ulkona sataa ja raparalli vaanii nurkan takana. Vain parilla käytännöllisellä pikku hankinnalla voit säästää hermojasi ja lisätä omaa tyytyväisyyttäsi.

  1. Me koiraihmiset sorrumme usein vuoraamaan eteisemme ryttyisillä ja kuluneilla kylpypyyhkeillä, joilla yritämme pysäyttää koiran karvoista ulkoilun jälkeen nousevan hiekkamyrskyn. Ikävä kyllä vanhoilla pyyhkeillä on surullinen kyky lähinnä heitellä hiekkaa eteisestä eteenpäin. Vuosien saatossa niiden kuituihin on myös kietoutunut ummehtuneen ulon haju. Ennakoi, ja pysäytä tehokkaasti raparoiskeet jo eteisessä, ja levitä lattialle aikamme tehokkainta mikrokuituteknologiaa. Yllättävän kaunis kuramatto imee jopa seitsemän kertaa painonsa verran kuraa ja vettä.
  2. Ja seuraavaksi keittiöön. Pullistelevatko tasot ja kaapit erilaisia koiranruokapakkauksia? Harrasteleeko ruokaa rakastava karvainen ahnuri kaappien penkomista yksin ollessaan? Tee keittiöstäsi astetta siistimpi ja säilytä koiranruokapakkaukset näppärässä ja kauniissa astiassa. Tiivis kansi pitää uteliaat kuonot loitolla ja kätevästä kahvasta voit nostaa astiaa.
  3. Haiseeko olohuoneessa asti se märkä koira? Kiinnitä pistorasiaan haihdutin, joka levittää huoneilmaan raikasta eteeristen öljyjen tuoksua. Tämä supersekoitus on suunniteltu lievittämään myös koirasi stressiä ja rauhoittamaan sitä!

Joskus on hyvä tarkastella kodin kuntoa kriittisesti. Kun omat aikataulut asettavat tiukat reunaehdot siisteyden ylläpitämiselle, on järkiteko hankkia avuksi kestävät, pestävät, kauniit ja käytännölliset tarvikkeet!

Tutustu videovinkkeihimme, kuinka vastata koirakodin siisteyshaasteisiin!

Tuotteet 1-21 / 27

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 27

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top