Rajaa tuotteet

Pesuaineet ja muut hygieniatuotteet

Kodin hygienia-asioista ei kannata tinkiä eläintaloudessakaan. Lemmikkien sotkujen siivoaminen ei aina ole kovin mieltä ylentävää tai helppoakaan – mutta tiesitkö, että oikeanlaisten pesuaineiden kanssa sotkujen siivoamisestakin voi tulla vaivatonta ja oikeastaan ihan kivaakin hommaa?

  • Entsymaattiset Simple Solution -pesuaineet puhdistavat tahrat ja hajut pintaa syvemmältä. Ne ovat täysin turvallisia ja myrkyttömiä, mutta silti tehokas ratkaisu kaikkeen orgaaniseen likaan, kuten virtsaan, ulosteisiin ja oksennukseen.
  • Simple Solution -puhdistusaineet sopivat kaikille vedenkestäville pinnoille. Ne eivät valkaise puhdistettavaa pintaa, joten niitä voi huoletta käyttää useimpiin tekstiileihinkin – myös pyykin seassa pesukoneessa!
  • Etenkin keväisin lumien sulaessa moni herää yhtäkkiä siihen, että piha pitäisi siivota. Ajatuskin puistattaa. Takapihalla odottavat pissanhajuiset puutarhakalusteet ja ammoniakin katku käy nenään talon betoninurkista. Mitä jos pihankin saisi hajuttomaksi? Simple Solution -sarjasta löydät ekologisen ja tehokkaan pesuaineen myös ulkotiloihin.

Tehokkaat puhdistusaineet helpottavat sisäsiisteyskoulutusta

Oikeista puhdistusaineista on korvaamaton apu esimerkiksi sisäsiisteyskoulutuksessa, jolloin on erittäin tärkeää, ettei koiran tarkka nenä haista virtsanhajua sisätiloissa. Haju nimittäin houkuttelee eläintä käyttämään samaa paikkaa käymälänään uudelleenkin.

Toisaalta esimerkiksi pennulle on usein hyödyllistä opettaa jokin sallittu paikka tarpeiden tekoon myös sisätiloissa. Pienellä pennulla ei vielä ole kykyä pidättää hätäänsä kuten aikuisella koiralla, joten se ei aina ehdi ulos tarpeilleen vaikka haluaisikin.

Pissa-alustat ovat pennunomistajan luottotovereita, sillä niiden avulla lattioiden, sohvien ja sänkyjenkin suojaus onnistuu kätevästi. Suihkuta alustaan vielä Simple Solution Training Aid -suihketta, joka houkuttelee lemmikkiä tekemään tarpeensa kyseiseen paikkaan. Sisäsiisteyskoulutuskaan ei enää sutjakammin voisi sujua!

 

7 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

7 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top