Rajaa tuotteet

Ravintoöljy koiralle ja muut öljyvalmisteet

Ruokinnan ammattilaiset sen tietävät!
Rasvahappojen kiistattoman laajakirjoiset hyödyt tunnetaan jo laajalti. Oletko sinä jo kuullut, miksi öljyvalmiste kannattaa lisätä koirasi päivittäiseen ruokintaan?

  • Vireä mieli, kimmoisat anturat ja vahva, kiiltävä karva ovat merkki siitä, että karvakorvan sisäisestä voitelusta on huolehdittu. Huippulaadukas Avital-lohiöljy on henkilökuntamme suosikki!
  • Omega-3-rasvahapoilla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, joten nivelvaivaiset saattavat saada sopivasta valmisteesta huimasti apua arjen askellukseen!
  • Vaikeat iho-ongelmat, kuten atopia tai ihon uusiutumishäiriöt tarvitsevat erityistukea. Eläinlääkärin ohjeistaman hoidon lisäksi tukituotteena suositaan Megaderm-valmistetta.
  • Käyttö- ja urheilukoirien erityistarpeisiin räätälöity Nutrolin Sportti tukee elimistöä kovassa rasituksessa ja auttaa palautumaan nopeasti!

Öljyissä on eroa

Koirille laaditut öljyvalmisteet on suunniteltu rasvahappokoostumuksiltaan vastaamaan koirien tarpeita. Tuotekehittelyssä huomioidaan valmisteiden korkea hyödynnettävyys, sillä on siis suuri merkitys mitä öljyä kuppiin kumoat.

Öljyvalmisteiden lisäksi, muista huolehtia koirasi hyvinvoinnin kannalta välttämättömistä lisäravinteista! Lue lisää täältä!

Millainen öljy sopisi koiralleni? Katso videovinkkimme alta:

16 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

16 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top