Purenatural-märkäruoan laadussa ei löytynyt mitään poikkeavaa

Julkaisimme joulukuussa Purenatural tuote-erälle tehtyjen mikrobiologisten testien tulokset ja kerroimme tällöin, että odotamme vielä muutamia testituloksia, koska osan analyyseistä valmistuminen kestää hieman pidempään. Tarvittavat analyysit on arvioitu yhdessä valvovan viranomaisen kanssa. Kaikki analyysit on tehty ulkoisissa laboratorioissa. Olemme nyt vastaanottaneet myös loput laboratoriotutkimusten tulokset, joiden mukaan Purenatural-märkäruoan laadussa ei löytynyt mitään poikkeavaa, mikä olisi voinut aiheuttaa koirille vaaratilanteita.

Otamme kaikki ruoan laatuun liittyvät reklamaatiot vakavasti. Toimintamalliimme kuuluu, että reklamaatiotilanteissa kerätään aina kaikki saatavilla oleva tieto tapauksesta, konsultoidaan valmistajaa ja asiantuntijoita kuten eläinlääkäreitä, ja tarvittaessa teetetään lisätestejä, valvovan viranomaisen ohjeistuksien mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät tiedotteet löydät alta:

Takaisinveto 16.12.2022

Mustin ja Mirrin teettämä mikrobiologinen laboratoriotutkimus valmistui: Koiranruoasta ei löytynyt mitään mikrobiologisesti poikkeavaa