Takaisinveto 16.12.2022

Tietoomme on tänään tullut asiakkaamme koiran menehtyminen. Koira on ennen oireiden alkamista syönyt Purenaturalin märkäruokaa. Tällä hetkellä emme varmuudelta tiedä, mistä lemmikin menehtyminen johtuu ja onko ruoalla ollut yhteyttä tapahtuneeseen.

Olemme syvästi pahoillamme tapahtuneesta, ja otamme osaa asiakkaamme menetykseen. Olemme olleet asiakkaaseen yhteydessä ja teemme kaikkemme selvittääksemme, mitä on tapahtunut ja miksi. Tällä hetkellä emme tiedä, mistä lemmikin menehtyminen johtuu ja onko ruoalla ollut yhteyttä tapahtuneeseen.

Otamme asian erittäin vakavasti, ja varotoimenpiteenä olemme tänään vetäneet kyseisen tuote-erän pois kaikilta markkinoiltamme myymälöistä ja verkkokaupoista. Olemme olleet yhteydessä tuotteen valmistajaan ja pyytäneet kattavaa selvitystä heiltä. Tutkimme myös välittömästi tuotteen ja kyseisen erän laboratoriossa Suomessa. Lisäksi konsultoimme myös eläinlääkäriä asian tiimoilta.

Mikäli olet ostanut kyseistä tuote-erää (Purenatural Adult Chicken 150g päiväyksellä 5.7.2025 tai 7.9.2025), voit tulla palauttamaan ruoat Mustin ja Mirrin myymälään.

Päivitetty 23.12.2022

Mustin ja Mirrin teettämän kattavan mikrobiologisen laboratoriotutkimuksen mukaan Purenatural-märkäruoan laadussa ei löytynyt mitään poikkeavaa. Toistaiseksi tuotteista ei ole löytynyt mitään, mikä olisi voinut aiheuttaa koirille vaaratilanteita.

Aiheeseen liittyvät tiedotteet löydät alta:

Mustin ja Mirrin teettämä mikrobiologinen laboratoriotutkimus valmistui: Koiranruoasta ei löytynyt mitään mikrobiologisesti poikkeavaa

Purenatural-märkäruoan laadussa ei löytynyt mitään poikkeavaa