Opas koiranpennulle

Opas koiranpennulle

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin koiranpentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Koiranpennun turkinhoito

Hyvin huollettu karvapeite ei ole pelkkä muotoseikka vaan turkinhoidolla on suuri merkitys koiran hyvinvoinnille.

Huollettu turkki on:

  • tiivis muttei hautova
  • säänkestävä
  • rodunomainen.

Erilaisia turkinhoitoon kuuluvia toimenpiteitä täytyy opettaa pennulle pienestä pitäen, jotta siistiminen sujuisi mukavasti myöhemminkin. Oikeanlaiset turkinhoitovälineet helpottavat koiran karvapeitteen huoltamista. Ne valitaan koiran karvanlaadun ja -pituuden mukaan. Apua shampoo- ja karstaviidakosta selviytymiseen saat myyjiltämme. 

turkinhoitotuotteet

Mustin ja Mirrin turkinhoitopalvelut – jokaiselle pennulle

Kaikenlaiset pentukoirat vauhtitassuista ujokuonoihin ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan turkinhoitosalonkeihimme. Koiranpennun tutustumiskäynnillä saat trimmaajilta monia käytännöllisiä vinkkejä rodunomaisesta turkinhoidosta ja tarjoat pennullesi uuden, iloisen kokemuksen ammattilaisten varmassa ja lempeässä käsittelyssä. Tiesitkö, että Mustin ja Mirrin Kaverina saat koiranpennun tutustumiskäynnin veloituksetta? 

Kaveri

Tutustu videolta Mustin ja Mirrin turkinhoitopalveluihin!