Opas koiranpennulle

Opas koiranpennulle

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin koiranpentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Mitä koiranpentu tarvitsee?

Aikasi säästämiseksi olemme keränneet alla olevaan listaan perustarvikkeet koiranpentusi hellää hoitamista varten. Linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin suosittelemiimme tuotteisiin.

Lisäksi pentu saattaa vuodenajasta riippuen tarvita ulkoilutakin ja heijastintuotteita.

Lääkekaappi kuntoon

Myös lääkekaappi on hyvä varustaa valmiiksi – hätä iskee yleensä silloin, kun kaupat ovat kiinni. Lemmikin ensiapulaukkuun on hyvä varata apteekista loishäätölääkkeet, punkkipihdit ja -karkotteet, pinsetit, sakset, sidetarpeet, desinfiointiaine ja ripulilääke.

Tärkein varuste lääkekaapissa on lähimmän päivystävän eläinklinikan puhelinnumero. Myös toimintaohjeet yleisimpien vahinkojen varalle voi tulostaa valmiiksi. Näin on helpompi pysyä rauhallisena, jos jotain yllättävää sattuu. Jos koirallasi on vakuutus, varaa myös vakuutusnumero käden ulottuville.

Joskus pentujen kanssa sattuu ja tapahtuu, mutta useimmat viikarit selviytyvät pentuajasta ilman pienintäkään kolhua. Yöunia ei siis kannata ennakkoon menettää miettimällä, mitä kaikkea saattaa sattua. Hyvin se menee!

koiranpennun tarvikkeet

Kavereilla on aina kivempaa!

Joko olet kuullut, että Mustin ja Mirrin Kaverina, eli kanta-asiakkaana saat paljon rahanarvoisia etuja! Pääset esimerkiksi veloituksetta pentutreffeille! Nyt kannattaa liittyä Kavereiden ikiomaan joukkoon! Liity täältä!

Kaveri