Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Meille jokainen lemmikki on tärkeä ja tiedämme, että Suomi voi olla vieläkin parempi paikka eläinystävillemme. Siksi haluamme tehdä pieniä ja suuria tekoja lemmikkiystävällisemmän Suomen puolesta. Vaikka olemme erityisesti kuonokansan asialla, lemmikkiystävällinen Suomi kunnioittaa ilman muuta myös kaksijalkaisia kansalaisia.

Aloitimme 30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi 2018 matkan kohti lemmikkiystävällisempää Suomea. Tähän mennessä olemme ehtineet jo paljon, ja lisää on tulossa!

Laumassa on voimaa! Jos sinulla on huikea idea lemmikkiystävällisemmän Suomen hyväksi, jaa se kanssamme. Jokainen tassupari on tervetullut talkoisiin. Ehkä voimme tehdä asioita yhdessä!

Tehdään yhdessä Suomesta maailman lemmikkiystävällisin maa!

Putsataan Suomi pökäle kerrallaan

Vaihda kakka rahaksi

Keväällä 2018 ja 2019 Järjestimme kakkatalkoot, ja vaikka vuoden 2020 tempaus pandemian takia jäi väliin, jatkoa seuraa! Lue tästä viimeisimmästä tapahtumasta, Kakkakahvilasta ja -kävelystä! Kiitos kaikille mukana olleille.

2019:

Osallistu kakkatalkoisiin ja vaihda koirankakka Musti-kolikkoon pop up -kahvilassamme! (1 kolikko/asiakas). Musti-kolikko käy maksuvälineeksi myymälöissä ja pop up -kahvilassa. Kahvilasta saa kahvin ja teen lisäksi myös koiranherkkuja. Lisäksi kahvilassa on myynnissä rajattu valikoima Mustin ja Mirrin tuotteita. 

Tuomalla kakan (tai useamman) pop up -kahvilan kakkaroskikseen saat Musti-kolikon. Kahvilalle tuodut pökäleet toimitetaan biopolttoaineeksi. 

Kiertävä pop up -kahvila kakanvaihtopisteineen on tarkoitus pystyttää tulevina lauantaina klo 10–15 seuraaviin paikkoihin:

  • 30.3. Helsinki Kaivopusto
  • 6.4. Turku Aurajokiranta
  • 13.4. Tampere Hämeenpuisto
  • 27.4. Oulu Hollihaanpuisto

30.3. Musti ja Mirri -myymälät ympäri Suomen järjestivät myös kakkakävelyn. Kiitos kaikille kaksi- ja nelijalkaisille, jotka osallistuivat talkoisiin! 

Espoossa mukaan ympäristön siivoustalkoisiin on ilmoittautunut Ammattiopisto Live, jonka opiskelijat siivoavat ympäristöstä kakkojen lisäksi myös muuta roskaa. Ammattiopisto Live on toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Liven tarjoamat koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta.

”Tämän yhteistyötempauksen myötä opiskelijat saavat työkokemusta yhdessä hyvän tekemisen kautta. Opiskelu aidoissa oppimisympäristöissä tukee Täältä töihin -strategiaamme.", sanoo Ammattiopisto Liven asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen.

Suomen suurimmat kakkatalkoot ovat täällä – putsataan maa yhdessä pökäle kerrallaan!

Kakkatalkoot