Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Meille jokainen lemmikki on tärkeä ja tiedämme, että Suomi voi olla vieläkin parempi paikka eläinystävillemme. Siksi haluamme tehdä pieniä ja suuria tekoja lemmikkiystävällisemmän Suomen puolesta. Vaikka olemme erityisesti kuonokansan asialla, lemmikkiystävällinen Suomi kunnioittaa ilman muuta myös kaksijalkaisia kansalaisia.

Aloitimme 30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi 2018 matkan kohti lemmikkiystävällisempää Suomea. Tähän mennessä olemme ehtineet jo paljon, ja lisää on tulossa!

Laumassa on voimaa! Jos sinulla on huikea idea lemmikkiystävällisemmän Suomen hyväksi, jaa se kanssamme. Jokainen tassupari on tervetullut talkoisiin. Ehkä voimme tehdä asioita yhdessä!

Tehdään yhdessä Suomesta maailman lemmikkiystävällisin maa!

Musti-kiska

Musti-kiska

Kesällä 2019 pystytimme Hankoon lemmikkien jäätelökioskin. Musti-kiskan on tarkoitus saada jatkoa myös tulevina kesinä.

Jos kuono johdattaa heinäkuussa Hankoon, piipahda koirien omalla kesäkiskalla! Musti-kiskalta saat esimerkiksi koirien jäätelöä sekä tarpeellisia tarvikkeita tassusankarin kesäseikkailuihin. Musti-kiskalla tehdyt ostokset eivät kerrytä bonusta.

Musti-kiskan löydät Hangon Itäsatamasta 9.7.–3.8. Kiska on avoinna tiistaista lauantaihin klo 11–19. 
Kiska kartalla.

Osallistu myös kesäkuvakisaan: Kun piipahdat Musti-kiskalla, nappaa karvakaveristasi kesäinen potretti, jaa se Instagramissa hashtagilla #mustikiska ja voit voittaa koirallesi vuoden ruoat! Osallistumisaikaa on 5.8. asti!

Musti-kiska

Kilpailusäännöt:

1. Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on Musti ja Mirri Oy. Tämä kampanja tai mikään sen osista eivät ole Facebookin järjestämiä tai millään tavalla tukemia.

2. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 9.7.-5.8.2019. Osallistumista ei hyväksytä ilmoitetun kampanja-ajan päättymiseen jälkeen.

3. Voittajan valinta ja palkinnot

Musti ja Mirri arpoo yhden voittajan Instagramissa #mustikiska -hashtagia käyttäneiden kilpailukuvien joukosta. Jos voittaja kieltäytyy palkinnostaan, hänen sijalleen arvotaan toinen voittaja. Jos voittaja ei ilmoittaudu järjestäjälle 14 vuorokauden sisällä voiton ilmoittamisesta, arvonta suoritetaan uudelleen kilpailun osallistujien kesken.

Palkintona on 1 x koiran vuoden kuivatäysravinnot. Palkintona on: 12 x 2 kg Purenatural-kuivatäysravintopusseja. Voittaja saa itse päättää laadun määriteltyjen täysravintojen valikoimasta.

Palkinto annetaan lahjakortteina, jolloin voittaja voi käydä lunastamassa voitot lahjakorteilla Musti ja Mirri -myymälästä.

4. Osallistumiskelpoisuuden rajoitus

Kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki Suomessa asuvat, täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Alaikäinen saa osallistua kilpailuun vain huoltajan luvalla. Mustin ja Mirrin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

5. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä mahdollisesti annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja ei anneta eteenpäin kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin ilman asiakkaan lupaa. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakastietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

6. Kampanja-aineiston käsittely

Musti ja Mirri voi käyttää kampanjaan lähetettyjä kuvia ja tarinoita markkinoinnissaan sekä julkaista voittajan etunimen ja paikkakunnan hänen tavoittamisekseen. Musti ja Mirri voi julkaista arvonnan voittajan kilpailukuvan Mustin ja Mirrin Instagram-sivulla.

7. Järjestäjän vastuunrajoitus

Musti ja Mirri ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

8. Väärinkäytökset

Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset ynnä muut vastaavat väärinkäytöksiksi luettavat osallistumistavat. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki kampanjaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.