Vinkit ja artikkelit

Vinkit ja artikkelit

Koirat, kissat ja muut pienet lemmikit rikastuttavat elämäämme päivittäin. Ihana lemmikkiarki tuo mukanaan paljon ilonaiheita, mutta joskus myös yllättäviäkin haasteita. Me haluamme tehdä sinun ja parhaan karvakamusi elämästä helpompaa, iloisempaa ja turvallisempaa. Olemme apunasi kaikkina aikoina ja kaikissa tilanteissa.

Tietosisältömme laajenee jatkuvasti, joten piipahda tällä sivulla aika ajoin tutustumassa uusiin artikkeleihin. Mikäli toivoisit artikkelia jostain tietystä aiheesta, laita meille viestiä! Ilmianna artikkelitarve osoitteeseen asiakaspalvelu@mustijamirri.fi

Miksi kissa tykkää laatikoista

Lähes jokainen kissan palvelija sen tietää: kun lähistöllä lojuu laatikko mirri ottaa sen heti majapaikakseen. Mutta mistä johtuu kissojen mieltymys laatikoihin?

Miksi kissat tykkäävät laatikoista?

Syitä kissan laatikkorakkauteen

Hankitko jälleen sisustukseen sopivan, superpehmeän pedin parhaalle kissaystävällesi, mutta viiruhäntä valitsee ennemmin jätekeräykseen menossa olevan pahvilootan? Kissan mieltymys laatikkoja kohtaan voi johtua yksinkertaisesti siitä, että se kokee olonsa turvalliseksi reunallisessa torkkupaikassa eikä sen tarvitse varoa laidan yli valahtamista. Lisäksi laatikko eristää kylmää, joten se tarjoaa mukavan paikan lämpöä rakastaville kotitiikereille.

Miten saada kissa omaan petiinsä?

Vaikka kissa viihtyisikin parhaiten laatikossa, näillä vinkeillä voit saada viiruhännän myös omaan petiinsä päiväunille.

  • Tarkista pedin malli. Laatikkoihin mieltyneelle mirrille kannattaa valita katollinen peti tai peti, jossa on korkeat reunat.
  • Missä peti sijaitsee. Koska kissat viihtyvät yläilmoissa voi pöydälle jätetty laatikko houkutella enemmän kuin lattian rajaan sijoitettu peti. Kokeile siis sijoittaa kissan oma makuusija korkeammalle, rauhalliseen paikkaan jossa kissa viettää aikaansa mieluusti.
  • Jos kissa ei vinkeistä huolimatta ryntää heti omaan petiinsä, älä lannistu. Kissat ovat epäleväisiä kaiken uuden suhteen, jolloin myöskään uusi peti ei välttämättä puhuttele kotipetoa heti. Usein uusi peti alkaa kiinnostaa, kun siihen on ensin tarttunut tuttuja kodin tuoksuja.

 

pedit kissalle peti kissalle

Scruffs Tramps Dome                              Lifeapp Cat-Cave peti