Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalveluiden etusivulle »

koiran trimmauskynsien leikkuueläinlääkäri

ravitsemusneuvontakoiran hierontaKoiran fysioterapia

ongelmakäytösneuvontakoiran koulutus

 

Hoidamme lempeästi, sinun ja lemmikkisi luottamuksen arvoisesti

Jokaisella lemmikillä on oma yksilöllinen luonteensa ja historiansa. Palvelumme sopivat kaikenlaisille tassuttelijoille: tervetulleita ovat niin jätit kuinminikokoiset, pennut ja seniorit, ujot ensikertalaiset ja erityisvilkkaat touhukuonot!

Toimintamme perustuu uusimpiin hoitosuosituksiin, nykyaikaiseen käyttäytymistieteeseen ja tutkitusti toimiviin, eläimen hyvinvointia edistäviin metodeihin. Voit tuoda lemmikkisi ammattilaistemme hoitoon luottavaisin mielin.

Vastaanotolla ei säästellä aikaa, kehuja ja makupaloja. Jos lemmikille tuottaa haasteita saapua myymälän läpi tiloihimme, voimme tehdä yksilöllisiä järjestelyjä vastaanotolle saapumiseksi sekä sieltä poistumiseksi. Hoitoajat on suunniteltu niin, että eläin ehtii rauhassa tottua tiloihin ja hoitoa antavaan ihmiseen. 

Kurkista videolta turkinhoitopalveluihimme.

Haluaisitko meille töihin?

Hyvinvointipalvelumme laajenevat ja kasvavat. Etsimme jatkuvasti koko Suomen alueelle eläinalan ammattilaisia Musti ja Mirri -hyvinvointimyymälöiden koulutus-, turkinhoito- ja hyvinvointipalveluihin. Tarjoamme uusia, kiinnostavia mahdollisuuksia itsenäisille ammatinharjoittajille. Lue lisää täältä ja seuraa avoimia työpaikkojamme.