Hyvinvointipalvelut

 

Mustin ja Mirrin koulutus-, turkinhoito- ja hyvinvointipalvelut

Laadukkaat koulutus-, turkinhoito- ja hyvinvointipalvelumme sekä ennaltaehkäisevän terveydenhoidon toimenpiteet löydät valikoitujen Musti ja Mirri -myymälöiden yhteydestä. Toimintamme laajenee lähitulevaisuudessa.

Tarjoamme muun muassa seuraavia palveluita:

koiran trimmauskynsien leikkuueläinlääkäri

ravitsemusneuvontakoiran hierontaKoiran fysioterapia

ongelmakäytösneuvontakoiran koulutus

Eläimen hyvinvointi on monen pienen – mutta tärkeän – palasen summa.  Se koostuu mm.sopivasta ravinnosta, mahdollisimman stressittömästä elämästä, hyvästä terveydestä, monipuolisesta liikunnasta, virikkeistä sekä mahdollisuudesta toteuttaa laji- ja rotutyypillistä käyttäytymistä.

On aivan tavallista, että arki ja muuttuvat elämäntilanteet tuovat joskus mukanaan hyvinvointihaasteita. Olet aina sydämellisesti tervetullut yhdessä eläinystäväsi kanssa hyvinvointipalveluihimme, joiden tarkoitus on etsiä yksilölliset ratkaisut erilaisiin tilanteisiin sekä tarjota tukea ja apua lemmikkiarkeen!

(Voit tutustua tarkemmin jokaiseen palveluun klikkaamalla sen nimeä.)

Tarkista lähimmän hyvinvointimyymäläsi palveluvalikoima ajanvarausjärjestelmästämme.

Hoidamme lempeästi, lemmikin tunteet ja taustat huomioiden

Jokaisella lemmikillä on oma yksilöllinen luonteensa ja historiansa. Palvelumme sopivat kaikenlaisille eläinystäville: tervetulleita ovat niin jätit, minikokoiset, maailmaan tutustuvat lemmikintaimet, seniorit, ujot ensikertalaiset ja erityisvilkkaat touhukuonot!

Toimintaperiaatteemme perustuvat aina ajantasaisiin hoitosuosituksiin sekä nykyaikaiseen käyttäytymistieteeseen ja tutkitusti toimiviin, eläimen hyvinvointia edistäviin toimintatapoihin. Voit siis tulla meille aina luottavaisin mielin.

Stressitön käynti

Pyrimme tarjoamaan niin lemmikille kuin sinullekin, lemmikinomistaja, aina mukavan ja mahdollisimman stressittömän käynnin. Tämän vuoksi vastaanotollamme ei säästellä aikaa, kehuja ja makupaloja. Jos lemmikille tuottaa haasteita saapua myymälän läpi tiloihimme, voimme tehdä yksilöllisiä järjestelyjä vastaanotolle saapumiseksi sekä sieltä poistumiseksi. Hoitoajat on suunniteltu niin, että eläimen annetaan rauhassa tottua tiloihin sekä hoitoa antavaan ihmiseen. Haluamme, että myös omistajalla on aikaa kertoa ilman kiirettä eläinystävänsä taustoista ja luonteesta sekä keskustella halutessaan tarkemmin oman lemmikin hoidosta.

Olet sydämellisesti tervetullut yhdessä koirasi tai kissasi kanssa Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluihin!

Bonusta Kavereille!

Kaikki palvelumme kerryttävät (lääkkeitä lukuun ottamatta) kanta-asiakkaillemme eli Kavereillemme rahanarvoista bonusta. Liity veloituksetta kanta-asiakkaaksi täältä.

Kaikille uusille kanta-asiakkaille, eli Kavereille, tervetuliaistarjouksena myös:

  • Koiranpennun tutustumiskäynti turkinhoitopalveluihin
  • Ensimmäinen kynsienleikkuu maksutta.

Kurkista videolta turkinhoitopalveluihimme.

Haluaisitko meille töihin?

Etsimme jatkuvasti koko Suomen alueelle eläinalan ammattilaisia Musti ja Mirri -myymälöiden yhteydessä sijaitseviin koulutus-, turkinhoito- ja hyvinvointipalveluihin. Tarjoamme uusia, kiinnostavia mahdollisuuksia itsenäisille ammatinharjoittajille. Lue lisää täältä ja seuraa avoimia työpaikkojamme. 

Haluaisitko lukea hyvinvointiin ja kouluttamiseen liittyviä artikkeleita? Tutustu artikkelipankkiimme.