Kun ostat kissaystäväsi ruoan Mustista ja Mirristä, voit luottaa laatuun!

Meiltä löydät vain ruokia, joiden takana voimme täysin seistä – ja joita tarjoilemme myös omille lemmikeillemme.

Käpäläkansan hyvinvointi on meille tärkeintä, ja siksi myös valikoimastamme löytyvien ruokien laatu ja turvallisuus on meille sydämen asia: jokainen ruoka käy läpi erittäin tarkat testit ennen kuin se pääsee hyllyymme. Varmistamme, että lemmikinruoat on valmistettu korkeatasoisista raaka-aineista, ja asetamme erittäin korkeat laatuvaatimukset myös tuotteiden valmistusprosessille. Valikoimamme ruoat ovat valmistettu siellä, missä ne osataan parhaiten tehdä ja missä laatu on korkein.

Haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä siitä, missä ruoat on valmistettu. Siksi kaikissa ruoissamme valmistusmaa on merkitty pakkaukseen ja tuotteiden raaka-aineiden alkuperästä saa lisätietoa myymälöidemme henkilökunnalta.

Tiesitkö, että Suomi on yksi myymiemme ruokien suurimmista valmistusmaista? Esimerkiksi SMAAK-sarjan kuivaruoat ja raakapakasteet ovat sataprosenttisesti kotimaisia avainlipputuotteita. Myymämme lemmikinruoat tulevat käytännössä kokonaan Euroopasta, alle prosentti ruoista tulee Kanadasta ja Yhdysvalloista.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten, ja saat lisätietoa ruoistamme asiantuntevilta myyjiltämme ja verkkokauppamme tuotesivuilta.