Solheds

Pienten ja isojen iho-ongelmien hoitoon. Solheds Derma on koirien, kissojen ja hevosten ihon ja karvapeitteen terveydeksi kehitetty hoitosarja. Tutkitusti tehokkaat, terveysvaikutteiset tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Solhed Derma -tuotteista löydät avun ihottumiin, hyönteisten puremiin ja esim. hotspotiin. Kannattaa kokeilla erikoistuotteita, kuten haavaöljyä tai edistämään ihon paranemista ja uusiutumista tai korvahuuhdetta hillitsemään erityisesti... Näytä lisää

Pienten ja isojen iho-ongelmien hoitoon.

Solheds Derma on koirien, kissojen ja hevosten ihon ja karvapeitteen terveydeksi kehitetty hoitosarja. Tutkitusti tehokkaat, terveysvaikutteiset tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista.
Solhed Derma -tuotteista löydät avun ihottumiin, hyönteisten puremiin ja esim. hotspotiin.

Kannattaa kokeilla erikoistuotteita, kuten haavaöljyä tai edistämään ihon paranemista ja uusiutumista tai korvahuuhdetta hillitsemään erityisesti hiivan kasvua.

Tuotteiden eteeriset öljyt hoitavat ihoa lempeän tehokkaasti ja joukossa on nuolemista ehkäisevää karvasainetta silloin, kun on tuotteen funktio on hoitaa, suojata ja antaa ihon parantua rauhassa.

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Lemmikin elämäntapa
Koiran koko
Kotimainen
Turkkityyppi
Lemmikkilaji
Tuoksu
Terveydentila
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
3 tuotetta
2018-02-23
24,99
24,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-23
  15,99
  15,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-23
  24,99
  24,99
 • Loppu varastosta
 •