Baskerville

Baskerville-kuonokopat on suunniteltu koiran mukavuutta ajatellen. Kuonokoppa voi antaa mielenrauhaa, jos koiran käytös ei ole 100 % varmaa esimerkiksi lasten tai muiden koirien lähellä. Valitse kuitenkin malli, jossa hengitys sujuu hyvin ja koira voi myös esim. juoda ja ottaa vastaan palkintomakupaloja. Useinhan kuonokoppaa käytetään tilanteissa, jossa ei-toivotun käytöksen tilalle opetellaan uusia, vähemmän vaikeita käyttäytymismalleja, ja palkitseminen on erityisen tärkeää. Huom!... Näytä lisää

Baskerville-kuonokopat on suunniteltu koiran mukavuutta ajatellen.

Kuonokoppa voi antaa mielenrauhaa, jos koiran käytös ei ole 100 % varmaa esimerkiksi lasten tai muiden koirien lähellä. Valitse kuitenkin malli, jossa hengitys sujuu hyvin ja koira voi myös esim. juoda ja ottaa vastaan palkintomakupaloja. Useinhan kuonokoppaa käytetään tilanteissa, jossa ei-toivotun käytöksen tilalle opetellaan uusia, vähemmän vaikeita käyttäytymismalleja, ja palkitseminen on erityisen tärkeää.

Huom! Koiralle hampaat ovat keino puolustautua uhkaaviksi kokemissaan tilanteissa, ja se voi ahdistua entistä voimakkaammin, kun siltä viedään itsepuolustusmahdollisuus. Vältä koiran viemistä tilanteisiin, joissa se kokee olonsa vakavasti uhatuksi.

2018-02-23
alkaen 17,99
alkaen 17,99
  • Löytyy varastosta
  •