Burgess

Pieneläimet, kuten kanit, marsut ja chinchillat, ovat mielenkiintoisia ja söpöjä kavereita. Ne ovat myös vaikkapa koiraan verrattuna melko helppohoitoisia - mutta vain jos perehdyt niiden oikeaan hoitoon, ja tarjoat niille hyvät olosuhteet ja lajityypillisesti tasapainotettua ravintoa. Eri eläinlajit vaativat elinympäristöltään erilaisia asioita, joiden on oltava kunnossa, jotta lemmikki voi kukoistaa. Tietoa saa kätevästi esimerkiksi harrastajakerhoilta, kuten Marsuyhdistys, Kaniyhdistys tai... Näytä lisää

Pieneläimet, kuten kanit, marsut ja chinchillat, ovat mielenkiintoisia ja söpöjä kavereita. Ne ovat myös vaikkapa koiraan verrattuna melko helppohoitoisia - mutta vain jos perehdyt niiden oikeaan hoitoon, ja tarjoat niille hyvät olosuhteet ja lajityypillisesti tasapainotettua ravintoa. Eri eläinlajit vaativat elinympäristöltään erilaisia asioita, joiden on oltava kunnossa, jotta lemmikki voi kukoistaa. Tietoa saa kätevästi esimerkiksi harrastajakerhoilta, kuten Marsuyhdistys, Kaniyhdistys tai Suomen lemmikkichinchillat.

Valitse lemmikillesi pääasialliseksi ruoaksi lajioptimoitu täysravinto, niin vältät väärän ravitsemuksen tuomat, joskus kohtalokkaatkin ongelmat.

Burgess on erittäin perinteikäs brittiläinen lemmikinruokayritys, jonka palveluksessa on oma eläinlääkäri, ravitsemusasiantuntija ja ravintoteknologian asiantuntijaryhmä. Burgessilla suhtaudutaan myös pikkulemmikkeihin rakkaudella ja niiden hyvinvointiin pyritään jatkuvalla tuotekehityksellä.

Toivotamme lämpimästi iloisia hetkiä pienen karvaisen ystäväsi kanssa!

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Lemmikin elämäntapa
Kotimainen
Lemmikin vartalotyyppi
Lemmikkilaji
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
2018-02-24
67,90
67,90
  • Löytyy varastosta
  • 2022-09-21
    18,99
    18,99
  • Löytyy varastosta
  •