Busy Buddy

Busy Buddy aktivointilelut ovat koiralle kuin ristisana tai sudoku! Koirankin aivot hyötyvät kunnon jumpasta, ja fiksu ystäväsi säilyy kirkasjärkisenä pitkälle vanhuuteen, kun se on saanut treenata pieniä harmaita solujaan. Aktivoivat purulelut tarjoavat bonuksena hyvää hammashuoltoa! Busy Buddy -purulelut toimivat fuusioperiaatteella; niissä on kestävä kuminen runko ja paikat puruluurenkaille, jotka voi täydentää, kun ne on järsitty. Näin lelun houkuttavuus ja teho maksimoidaan. Piiloleluihin... Näytä lisää

Busy Buddy aktivointilelut ovat koiralle kuin ristisana tai sudoku!

Koirankin aivot hyötyvät kunnon jumpasta, ja fiksu ystäväsi säilyy kirkasjärkisenä pitkälle vanhuuteen, kun se on saanut treenata pieniä harmaita solujaan. Aktivoivat purulelut tarjoavat bonuksena hyvää hammashuoltoa!

Busy Buddy -purulelut toimivat fuusioperiaatteella; niissä on kestävä kuminen runko ja paikat puruluurenkaille, jotka voi täydentää, kun ne on järsitty. Näin lelun houkuttavuus ja teho maksimoidaan.

Piiloleluihin täytetään houkuttelevaa herkkua - joko muutama nappula tai jopa koko ateria - ja koira saa tehdä työtä ruokansa eteen. Juuri niin kuin sen esi-isät ja sukulaiset luonnossa. Näin karvakaveri saa pienestä ruokamäärästä maksimaalisen ilon irti, mikä on mainio asia varsinkin silloin, kun on tarpeen tarkkailla lemmikin painoa. 

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Kotimainen
Lelutyyppi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
3 tuotetta
2018-02-24
7,99
7,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-24
  16,99
  16,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-24
  alkaen 7,90
  alkaen 7,90
 • Loppu varastosta
 •