Cat's Best

Cat's Best -puukuitukuivikkeet ovat tunnettuja ja suosittuja puupohjaisia kissanhiekkoja. Puupelletit sitovat luonnostaan nestettä ja hajuja, ja kissanlaatikko on helppo pitää siistinä. Kuivassa ja siistissä ympäristössä ulosteperäiset mikrobitkaan eivät helposti lisäänny. Kun kissanlaatikon siivoa päivittäin, kuivike tarvitsee vaihtaa kokonaan vain 4 tai jopa 6 viikon välein. Pellettikuivike on myös kevyttä ja ekologista; puukuitu on uusiutuvaa, täysin biohajoavaa ja... Näytä lisää

Cat's Best -puukuitukuivikkeet ovat tunnettuja ja suosittuja puupohjaisia kissanhiekkoja. Puupelletit sitovat luonnostaan nestettä ja hajuja, ja kissanlaatikko on helppo pitää siistinä. Kuivassa ja siistissä ympäristössä ulosteperäiset mikrobitkaan eivät helposti lisäänny. Kun kissanlaatikon siivoa päivittäin, kuivike tarvitsee vaihtaa kokonaan vain 4 tai jopa 6 viikon välein.

Pellettikuivike on myös kevyttä ja ekologista; puukuitu on uusiutuvaa, täysin biohajoavaa ja erittäin riittoisaa. Cat's Best -tuotteet valmistetaan  PEFC-sertifioiduista puuteollisuuden oheistuotteista, eikä niitä varten kaadeta yhtään puuta.

Pellettikuivikkeen merkittävä etu käytössä on se, ettei partikkeleita tartu tassunpohjiin tai karvoihin, eikä niitä siten kulkeudu ympäri asuntoa. Pehmoinen pohja on myös monille kissoille mieluisa alusta asioida.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Kissanhiekka
Kotimainen
Materiaali
Tuoksu
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
2 tuotetta
HINTA LASKI
2018-02-23
alkaen 17,99
alkaen 17,99
  • Löytyy varastosta
  • 2018-02-23
    alkaen 19,99
    alkaen 19,99
  • Löytyy varastosta
  •