Cat's Best

Cat's Best -puukuitukuivikkeet ovat tunnettuja ja suosittuja puupohjaisia kissanhiekkoja. Puupelletit sitovat luonnostaan nestettä ja hajuja, ja kissanlaatikko on helppo pitää siistinä. Kuivassa ja siistissä ympäristössä ulosteperäiset mikrobitkaan eivät helposti lisäänny. Kun kissanlaatikon siivoa päivittäin, kuivike tarvitsee vaihtaa kokonaan vain 4 tai jopa 6 viikon välein. Pellettikuivike on myös kevyttä ja ekologista; puukuitu on uusiutuvaa, täysin biohajoavaa ja... Näytä lisää

Cat's Best -puukuitukuivikkeet ovat tunnettuja ja suosittuja puupohjaisia kissanhiekkoja. Puupelletit sitovat luonnostaan nestettä ja hajuja, ja kissanlaatikko on helppo pitää siistinä. Kuivassa ja siistissä ympäristössä ulosteperäiset mikrobitkaan eivät helposti lisäänny. Kun kissanlaatikon siivoa päivittäin, kuivike tarvitsee vaihtaa kokonaan vain 4 tai jopa 6 viikon välein.

Pellettikuivike on myös kevyttä ja ekologista; puukuitu on uusiutuvaa, täysin biohajoavaa ja erittäin riittoisaa. Cat's Best -tuotteet valmistetaan  PEFC-sertifioiduista puuteollisuuden oheistuotteista, eikä niitä varten kaadeta yhtään puuta.

Pellettikuivikkeen merkittävä etu käytössä on se, ettei partikkeleita tartu tassunpohjiin tai karvoihin, eikä niitä siten kulkeudu ympäri asuntoa. Pehmoinen pohja on myös monille kissoille mieluisa alusta asioida.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Kampanjahinta
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Kissanhiekka
Materiaali
Tuoksu
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
Haukutut Hinnat
-20%
2018-02-24
alkaen 10,39  (12,99)
alkaen 10,39  (12,99)
 • Löytyy varastosta
 • Haukutut Hinnat
  -20%
  2018-02-24
  alkaen 12,79  (15,99)
  alkaen 12,79  (15,99)
 • Löytyy varastosta
 •