Company of Animals

Englantilainen COA - Company of Animals - on kokenut koulutus- ja turvatuotteiden valmistaja. Yrityksen asiantuntijat pyrkivät tekemään jatkuvasti innovatiivisempia tuotteita ihmisen ja koiran sujuvan ja turvallisen yhteiselon edistämiseksi. Company of Animalsin takana on maailmankuulu eläinpsykologi Roger Mugford, joka tunnetaan mm. kuningatar Elizabethin corgien kouluttajana. Tuotekehitys ja testaus tapahtuu edelleen tohtorin 100 ekkerin maatilalla Surreyssä koirien käyttäytymisasiantuntijoiden... Näytä lisää

Englantilainen COA - Company of Animals - on kokenut koulutus- ja turvatuotteiden valmistaja. Yrityksen asiantuntijat pyrkivät tekemään jatkuvasti innovatiivisempia tuotteita ihmisen ja koiran sujuvan ja turvallisen yhteiselon edistämiseksi.

Company of Animalsin takana on maailmankuulu eläinpsykologi Roger Mugford, joka tunnetaan mm. kuningatar Elizabethin corgien kouluttajana. Tuotekehitys ja testaus tapahtuu edelleen tohtorin 100 ekkerin maatilalla Surreyssä koirien käyttäytymisasiantuntijoiden voimin.

2018-02-24
40,99
40,99
  • Löytyy varastosta
  •