Rajaa tuotteet

Coucou!

Vai ei kissaa muka voi kouluttaa!?

Vallatonkin viiksiniekka oppii asioita, kun sinulla on tarjota sille jotakin tavoittelemisen arvoista. Samalla hetkellä, kun kissa toimii toivotulla tavalla, anna sille makoisa makupala. Toistojen myötä naukulainen oppii asioiden yhteyden. Useimmat mirrit rakastavat Coucou! -makupaloja!

  • Kissanminttu on klassikko! Rapeassa herkussa on muhevan minttuinen sydän, joka saa kehrääjän kellistelemään edessäsi.
  • Herkkutikku on kouluttajan kätevä suosikkinami. Taita lihaisasta tikusta tiikerille temppupalkka.
  • Pistä pullukkaan liikettä! Täytä aktivointilelu terveellisellä, pakastekuivatulla maksalla tai lihalla, ja anna muhkean misun saalistaa kevyet herkkunsa.

Anna tassu!

Kissa kyykyttää oppimiskyvyllään hetkessä koirakaverinsa. Murren vakiovalikoimiin kuuluva temppu, tassun antaminen, onnistuu pikkupuumalta yleensä vain parin harjoittelukerran jälkeen. Häh-häh-hää, koira!

  • Ota makupala sormiesi väliin ja istu kissan viereen.
  • Näytä kissalle makupalaa, mutta älä anna sitä vielä.
  • Odota, kunnes kissa tavoittelee tassullaan namua.
  • Samalla hetkellä anna makupala kissalle ja kehu sitä. Toista temppu.

Joskus saattaa tuntua, että mikään makupala ei kiinnosta kissaa. Jokaiselle löytyy kuitenkin mieleinen palkkio. Jollekin yksilölle se on namun sijaan rapiseva hiiri, toiselle kehu ja silitys.

Tunnetila tarttuu

Kissat rakastavat ylenpalttisen paljon touhuilua omistajiensa kanssa! Joskus ihmisen ennakkokäsitykset kissan yhteistyöhaluttomuudesta kuitenkin passivoivat omistajan ja sitä myöten myös tylsistyttävät maukulaisen. Etsiessään elämäänsä mielihyvää, kisu alkaa kunnostautua suursyömärinä ja sohvanvaltaajana tai suuntaa energiansa ei-toivottuihin puuhiin, kuten varpaiden saalistamiseen. Usein ”laiskuuden” tai ”häiriökäyttäytymisen” taustalta löytyykin yksinkertaisesti yhteisen tekemisen puute.

Tee siksi kissasi kanssa touhuilusta päivittäinen rutiini. Vain muutama minuutti riittää kohentamaan kurisijan elämänlaatua ja avaa sinulle uuden kiinnostavan oven kissasi maailmaan!

Huomioi tämä

Jotta karvakorvan uumalle ei ala kertyä lisäkiloja, muista vähentää touhuhetkissä käytettyjen herkkujen määrä päivän ruoka-annoksesta.

13 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

13 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Back to top