Feline Happy

Rakkaudella kissalle! Jokainen kissa on naminsa ansainnut, koska se on kiva, nokkela, hauska, pehmeä... no, kissa! Naminkaan kanssa ei kannata mennä siitä, missä rima on matalin. Kun raaka-aineet ovat silkkitassun kannalta kunnossa, ei herkkuilu aiheuta hankaluuksia. Feline Happy -makupalat ovat ihanan rouskuvia ja tervellisiä herkkuja. Jokaisen rapsakan namin sisällä on herkullisen mehevä ydin. Pääasiallinen raaka-aine on aina liha, ja joukkoon on lisätty mm. tärkeitä rasvahappoja... Näytä lisää

Rakkaudella kissalle!

Jokainen kissa on naminsa ansainnut, koska se on kiva, nokkela, hauska, pehmeä... no, kissa! Naminkaan kanssa ei kannata mennä siitä, missä rima on matalin. Kun raaka-aineet ovat silkkitassun kannalta kunnossa, ei herkkuilu aiheuta hankaluuksia.

Feline Happy -makupalat ovat ihanan rouskuvia ja tervellisiä herkkuja. Jokaisen rapsakan namin sisällä on herkullisen mehevä ydin. Pääasiallinen raaka-aine on aina liha, ja joukkoon on lisätty mm. tärkeitä rasvahappoja - mutta ei mitään keinotekoista tai epäilyttävää.

Namit ovat nameja, eikä kookkaallekkaan kissalle kannata syöttää enempää kuin 12 päivässä - pennuille ja pikkukissoille 6 on passeli päiväannos. Pentuja kannattaa pitää silmällä niiden rouskutellessa namejaan, kuten aina niiden syödessä.

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Lemmikin elämäntapa
Kissan koko
Kotimainen
Ruuan tyyppi
Maku
Lemmikin vartalotyyppi
Kastroitu
Lemmikkilaji
Makupalan tyyppi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
3 tuotetta
2018-02-23
2,59
2,59
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-23
  2,59
  2,59
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-23
  2,59
  2,59
 • Löytyy varastosta
 •