Fixodida ZX

Oletko kyllästynyt nyppimään vähän väliä kyytiläisiä lemmikistäsi? Yhdysvalloissa kehitelty Fixodida ZX on ympäristöystävällinen vaihtoehtosi taistelussa kesän kiusanhenkiä vastaan. Se on 100 % luonnollinen ja myrkytön, helposti annosteltava ravintolisä, joka vaikuttaa lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja säännöllisesti käytettynä voi myös parantaa kehon omaa vastustuskykyä ulkoloisia vastaan. Fixodidan teho perustuu sen sisältämään fulvohappoon. Se on... Näytä lisää

Oletko kyllästynyt nyppimään vähän väliä kyytiläisiä lemmikistäsi? Yhdysvalloissa kehitelty Fixodida ZX on ympäristöystävällinen vaihtoehtosi taistelussa kesän kiusanhenkiä vastaan. Se on 100 % luonnollinen ja myrkytön, helposti annosteltava ravintolisä, joka vaikuttaa lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja säännöllisesti käytettynä voi myös parantaa kehon omaa vastustuskykyä ulkoloisia vastaan.

Fixodidan teho perustuu sen sisältämään fulvohappoon. Se on maaperästä peräisin oleva mineraalirikas ainesosa, jota on käytetty luonnollisena mutta tehokkaana orgaanisena torjunta-aineena jo vuosikymmenien ajan.

Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon jo tänään!

Fixodida ZX -tuotteet ovat todella käytännöllisiä: Koska tuote annostellaan suun kautta ja se toimii sisäisesti, on se käytössä hajuton ja huomaamaton, eikä haittaa menoa reippaissakaan aktiviteeteissa.

 • Myrkyttömyyden ansiosta voit turvallisin mielin paijata lemmikkiäsi ilman pelkoa altistumisesta haitallisille kemikaaleille.
 • Vesileikit tai sadesää eivät heikennä Fixodidan tehoa.
 • Fixodida soveltuu myös pennuille.
 • Tuote on saatavana jauheena, jonka voit huomaamattomasti sekoittaa lemmikin ruokaan sekä helposti annosteltavana tablettina.

HUOM! Jotta tuotteen hyödyt saataisiin maksimoitua, aloita annostelu jo hyvissä ajoin keväällä. Jos toivottua vaikutusta ei ala näkymään, voi annostusta turvallisesti myös hieman nostaa. Mitään tunnettuja sivuvaikutuksia ei Fixodida ZX -tuotteilla ole.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Kotimainen
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
2 tuotetta
2018-02-23
31,99
31,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-24
  31,99
  31,99
 • Löytyy varastosta
 •