Furminator

Löytyykö irtovilloja voileivänkin päältä? Laskeutuuko karvanlähtöaikaan heti imuroimisen jälkeen kerros karvaa kaikille kodin pinnoille? Kokeile Furminatoria! Furminator-irtovillanpoistajan erikoiskampa kerää poikkeuksellisen tehokkaasti mukaansa koiran turkin jo irronneet ja juuri irtoamaisillaan olevat karvat. Saat koko pöllyävän irtokarvakuorman näppärästi hallintaasi ja suoraan roskikseen kertakäsittelyllä! Yleensä pari-kolme kampauskertaa karvanlähtöaikaan riittää. Furminator... Näytä lisää

Löytyykö irtovilloja voileivänkin päältä? Laskeutuuko karvanlähtöaikaan heti imuroimisen jälkeen kerros karvaa kaikille kodin pinnoille? Kokeile Furminatoria!

Furminator-irtovillanpoistajan erikoiskampa kerää poikkeuksellisen tehokkaasti mukaansa koiran turkin jo irronneet ja juuri irtoamaisillaan olevat karvat. Saat koko pöllyävän irtokarvakuorman näppärästi hallintaasi ja suoraan roskikseen kertakäsittelyllä! Yleensä pari-kolme kampauskertaa karvanlähtöaikaan riittää.

Furminator ei vahingoita turkkia eikä ihoa oikein käytettynä. Älä paina Furminatoria voimakkaasti ihoa vasten – se ei ole tarpeen, sillä Furminator ”haukkaa” karvat muutenkin tehokkaasti mukaansa! Kätevällä irrotuspainikkeella saat yhdellä kädellä poistettua karstaan takertuneet karvat.

Jos koiran turkki on erityisen tiivis tai ollut harjaamatta jo kauan, kannattaa siihen tehdä jakauksia, joista Furminatorilla kaapaistaan irronneet pohjavillat. Kun käsittely edistyy, voidaan siirtyä kampaamaan suoraan turkin päältä.

Valitse lyhyelle turkille Furminator Short-hair ja pitkälle tai erityisen paksulle turkille Furminator Long-hair. Karstan leveys kannattaa valikoida lemmikin koon tai omien käsien mukaan: kapealla karstalla työ käy tarkemmin, hitaammin ja kättä vähemmän rasittaen, leveällä taas saadaan käsiteltyä isompi pinta kerralla. Todellinen tarkkuuskampaaja hankkii molemmat: korvantaustoille, kainaloille ja tassukarvoille kapeamman, kylkiä ja selkää varten leveämmän!

Lajittele
4 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Kotimainen
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
4 tuotetta
2021-02-01
alkaen 29,99
alkaen 29,99
 • Löytyy varastosta
 • 2021-02-01
  alkaen 34,99
  alkaen 34,99
 • Löytyy varastosta
 • 2021-02-01
  alkaen 34,99
  alkaen 34,99
 • Löytyy varastosta
 • 2021-02-01
  alkaen 34,99
  alkaen 34,99
 • Löytyy varastosta
 •