Happy Pet Project

Elämä on täynnä pieniä arkipäivän ongelmia – myös lemmikkimaailmassa! Happy Pet Project on suomalainen design-yritys, joka tarjoaa tyylikkäitä ratkaisuja arkeen. Kaksijalkaisille yritys on tuottanut suuren suosion saavuttaneita tuotteita jo hyvän aikaa, mutta nyt myös parhaat karvakaveritkin ovat saaneet oman mallistonsa. Vain raikasta vettä kiitos! Happy Pet Project-vesikuppi pitää veden raikkaana pidempään, ilman kemikaaleja, pattereita tai sähköjohtoja ja ehkäisee... Näytä lisää

Elämä on täynnä pieniä arkipäivän ongelmia – myös lemmikkimaailmassa! Happy Pet Project on suomalainen design-yritys, joka tarjoaa tyylikkäitä ratkaisuja arkeen. Kaksijalkaisille yritys on tuottanut suuren suosion saavuttaneita tuotteita jo hyvän aikaa, mutta nyt myös parhaat karvakaveritkin ovat saaneet oman mallistonsa.

  • Vain raikasta vettä kiitos! Happy Pet Project-vesikuppi pitää veden raikkaana pidempään, ilman kemikaaleja, pattereita tai sähköjohtoja ja ehkäisee siten myös bakteerien syntymistä.
  • Hillitse hotkijaa! Happy Pet Project-ruokakuppien pohjassa oleva muotoilu hidastaa karvaista ahmattia. Valikoimassa on sekä kissoille että koirille oma kuppinsa.
ALE
-50%
2019-09-03
15,00  (30,00)
15,00  (30,00)
  • Löytyy varastosta
  •