Kun valitset nelijalkaisen ystäväsi ruoan valikoimastamme, voit luottaa laatuun!

Valikoimastamme löydät vain ruokia, joiden takana voimme täysin seistä – ja joita tarjoilemme myös omille lemmikeillemme.

Käpäläkansan hyvinvointi on kaikista tärkein tavoitteemme, ja siksi myös valikoimastamme löytyvien ruokien laatu ja turvallisuus on meille sydämen asia: Jokainen myymämme ruoka käy läpi erittäin tarkat testit ennen kuin se pääsee hyllyymme. Varmistamme, että lemmikinruoat on valmistettu korkeatasoisista raaka-aineista, ja asetamme erittäin korkeat laatuvaatimukset myös tuotteiden valmistusprosessille. Valikoimamme ruoat ovat valmistettu siellä, missä ne osataan parhaiten tehdä ja missä laatu on kaikista korkein.

Haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä siitä, missä valikoimastamme löytyvät ruoat on valmistettu. Siksi kaikissa ruoissamme valmistusmaa on merkitty pakkaukseen ja tuotteiden raaka-aineiden alkuperästä saa lisätietoa myymälöidemme henkilökunnalta.

Tiesitkö, että Suomi on myymiemme koiranruokien kolmanneksi suurin valmistusmaa? Esimerkiksi Maukas on sataprosenttisesti kotimainen avainlipputuote. Muut myymämme koiranruoat tulevat käytännössä kokonaan Euroopasta, ja alle prosentti ruoista tulee Kanadasta ja Yhdysvalloista.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten, ja saat lisätietoa ruoistamme asiantuntevilta myyjiltämme ja verkkokauppamme tuotesivuilta.