Makutakuu

Lemmikin ruoan makutakuu

Musti ja Mirri antaa kuivaruoille* tyytyväisyystakuun!

Huolestuttaako että uusi lupaava nappulasäkki jääkin hukkainvestoinniksi, kun kullannuppu syleksii nappulat pitkin lattiaa? Vai onko riskinä, että herkkä maha menee kuralle tai inha närästys iskee? Ollaanko teillä tavallista tarkempina yliherkkyysoireiden varalta? Ei huolta.

Kokeile rohkeasti uutta ruokaa!

Joskus karvakansalainen ei yksinkertaisesti jostain ruoasta tykkää. Uudet nappulat saattavat myös sisältävää jonkun ainesosan, joka saa vatsan kapinoimaan tai vaikka korvat töhnimään. Silloin on hyvä etsiä tilalle toinen ruoka; meillä on paljon vaihtoehtoja, ja sekä maistuvaa että sopivaa ravintoa löytyy varmasti jokaiselle karvakuonolle.

Annamme kaikille meiltä ostetuille kuivaruoille tyytyväisyystakuun. Muista säästää kuitti! Kun palautat vähintään puolet (50 %)** ruoasta ja alkuperäisen pakkauksen 2 kuukauden sisällä ostosta, hyvitämme ostoksen kuittia vastaan. Makutakuuta asiakas voi käyttää 1 kerran/tuote.

Tuo palautettava ruoka lähimpään myymälään. Etsitään yhdessä lemmikillesi maistuvampi tai sopivampi vaihtoehto. Makutakuuta voi käyttää vain kerran per tuote.

Musti ja Mirri pidättää oikeuden Makutakuun antamisessa jos sitä koskien on väärinkäytösepäily. 

*Makutakuu ei koske eläinlääkäriruokia.

**Royal Canin -ruokien makutakuuehto täyttyy, kun palautettassa ruokapakkauksessa on jäljellä vähintään 75 % ruoasta. Royal Canin -kuivaruokien makutakuu koskee vain ruoan maittavuutta.