Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut

Mustin ja Mirrin kouluttajat tarjoavat peruskoulutusta ja ongelmanratkaisua pennusta senioriin. Ammattitaitoiset kouluttajat auttavat rakentamaan sujuvaa ja aktiivista arkea parhaan ystäväsi kanssa.

Mustin ja Mirrin kurssivalikoima

Musti ja Mirri kurssivalikoima

Tervetuloa Mustin ja Mirrin Kursseille! Valitse sinulle ja nelijalkaiselle ystävällesi parhaiten sopiva kurssi ja ilmoittaudu mukaan. Voit tutustua kurssikuvaukseen tarkemmin alla!

Pienryhmissä järjestettävät kurssit keskittyvät perustaitojen opettamiseen ja hyvän, sujuvan ja aktiivisen arjen tärkeiden taitojen harjoitteluun pentusi tai aikuisen koirasi kanssa. Lisäksi järjestämme ajoittain erilaisia teemailtoja ja erikoiskursseja, esimerkiksi noseworkin, näyttelytreenien tai temppuilun parissa. Kaikki kurssit järjestetään 3-5 koirakon pienryhmissä ja vetäjänä toimii ammattitaitoinen koirankouluttaja. Kurssien ikäsuositukset ovat suuntaa-antavia.

Kun kaipaat kursseja tiiviimpää yhteistyötä kouluttajan kanssa, kannattaa varata aika yksityistunnille. Yksityistunneilla kouluttaja on kokonaan sinun ja koirasi käytettävissä koko käynnin ajan. Kouluttajan kanssa voitte esimerkiksi harjoitella arjen taitoja tai ratkoa vastaan tulleita haasteita. Kaikki kouluttajamme ovat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia ja koulutuksessa käytetään aina palkkiopohjaisia menetelmiä. 

Kurssit: