Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut

Mustin ja Mirrin kouluttajat tarjoavat peruskoulutusta ja ongelmanratkaisua pennusta senioriin. Ammattitaitoiset kouluttajat auttavat rakentamaan sujuvaa ja aktiivista arkea parhaan ystäväsi kanssa.

Yksityistunnit

yksityiskurssit

Aikuisen koiran VIP-koulutus

Koiran tai omistajan ei tarvitse osata valmiiksi mitään ja tavoitteet asetetaan yhdessä. Tyypillisesti harjoitellaan mm. luoksetuloa, rauhoittumista, luopumista, kauniisti tervehtimistä ja muita arjen peruskäytöksiä – aina koiraa motivoiden. Edistyneempien kanssa voidaan tehdä täsmäharjoituksia. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1 h. 63 €

Kodinvaihtajan käynti

Käynti on tarkoitettu adoptio- ja rescue-koirille sekä muille kodinvaihtajille, ja harjoittelussa keskitytään koiran kodin vaihtamiseen liittyviin haasteisiin. Näitä voivat olla esimerkiksi uuteen laumaan ja ympäristöön sopeutuminen, yksinolohaasteet, erilaiset pelot, sisäsiisteyshuolet tai muut ei-toivotut käyttäytymismallit. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1,5 h 94 €

Koiran eroahdistus tai yksinolo-ongelma

Eroahdistus ja yksinolon vaikeus ilmenevät esimerkiksi koiran rauhattomuutena ennen omistajan lähtöä, ulvomisena ja haukkumisena, kodin tuhoamisena, ovenkarmien raapimisena tai sisälle virtsaamisena koiran ollessa yksin. Käytösneuvojan kanssa opitaan keinoja lieventää ahdistusta ja vähentää ongelmakäytöstä. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1,5 h 94 €

Koiran haukkuminen

Jatkuva haukkuminen voi muodostua todelliseksi ongelmaksi. Koulutuskäynnillä kartoitetaan käytöksen taustalla olevat syyt ja niiden pohjalta ratkotaan haukkumiseen liittyviä arjen haasteita. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1h 63 €

Koiran hihnakäytös

Yleisimpiä hihnakäytöshaasteita ovat jatkuva vetäminen taluttimessa, rähjääminen vastaantulijoille, reaktiivinen käytös ja autojen tai polkupyörien jahtaaminen. Koulutuksen tavoite on tehdä ulkoilusta rennompaa, stressittömämpää ja kaikille mukavampaa! Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1 h 63 €

Koiran käsittelyvaikeudet

Tarkoitettu koirille, joiden käsittelyssä (kuten kynsienleikkaus tai muu hoitaminen) on erityisiä haasteita. Käsittelyvaikeudet voivat ilmetä näykkimisenä tai puremisena, murisemisena, hampaiden näyttämisenä tai muuna pelkokäyttäytymisenä. Harjoittelu rakentaa koiran luottamusta ja omistajan itseluottamusta. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1 h 63 €

Koiran ongelmakäytösneuvonta

Ensimmäisessä tapaamisessa perehdytään syvällisesti yhteistä elämänlaatua heikentävään ongelmaan ja suunnitellaan yksilöllisesti, kuinka prosessissa edetään ja päästään haluttuun tavoitteeseen. Tyypillisiä ongelmia ovat esim. aggressiot, pelkotilat ja fobiat, ääniarkuus, sisäsiisteysongelmat ja eroahdistus. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1,5 h 94 €

Koiranpennun VIP-koulutus

Sopii kaikille pennuille 8 kuukauden ikäisiksi asti. Yksilöllisten toiveiden mukaan harjoitellaan peruskäytöksiä tai keskitytään esim. pennun sosiaalistamiseen, puremiseen, yksinoloharjoitteluun, sisäsiisteyteen, käsittelyyn, liikuntaan ja ravintoon tai koiran teini-ikään ja hormonitoimintaan. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
45 min. 48 €

Koiran harjoituskäynti kouluttajalle

Harjoituskäynnillä koirasi pääsee tutustumaan eläintenkouluttajaamme ja vastaanottotiloihin. Käynnillä voidaan harjoitella esimerkiksi käsittelyä, hoitotoimenpiteitä tai muuta tärkeää taitoa, sekä keskustella koirasi kouluttamiseen liittyvistä asioista. Käynnillä voidaan myös käydä läpi millaisia taitoja karvakuonon toivotaan osaavan tulevaisuudessa ja miten niitä voidaan harjoitella. Harjoituskäynnille voit tulla minkäikäisen tassuttelijan kanssa tahansa, kunhan sen ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 14 vrk:n varoaika. Harjoituskäynnin kesto on 15 min.

Hinta 19 € - kanta-asiakkaille yksi harjoituskäynti 0 €

VARAA AIKA ELÄINTENKOULUTTAJALLE TÄÄLTÄ >

PALAA SIVUNAVIGOINTIIN >