Litter Locker

Etkö sinäkään välitä kakan hajusta? Lemmikkikodin ei tarvitse lemuta! LitterLocker on edistyksellinen roskis, joka sitoo sisäänsä vähemmän miellyttävät tuoksahdukset ja pitää kissakodin kylpyhuoneen hygieenisenä. Roskikseen siivotaan lemmikin jätökset hiekkalaatikon puhdistuksen yhteydessä, ja sen voi tyhjentää vaikka siivouspäivän (tai kuukausisiivouksen) yhteydessä. Jätössanko poikkeaa tavallisista, poljettavista roskiksista käytännöllisyydellään ja hajunpitävyydellään,... Näytä lisää

Etkö sinäkään välitä kakan hajusta? Lemmikkikodin ei tarvitse lemuta! LitterLocker on edistyksellinen roskis, joka sitoo sisäänsä vähemmän miellyttävät tuoksahdukset ja pitää kissakodin kylpyhuoneen hygieenisenä. Roskikseen siivotaan lemmikin jätökset hiekkalaatikon puhdistuksen yhteydessä, ja sen voi tyhjentää vaikka siivouspäivän (tai kuukausisiivouksen) yhteydessä. Jätössanko poikkeaa tavallisista, poljettavista roskiksista käytännöllisyydellään ja hajunpitävyydellään, se ei päästele höyryjä huoneilmaan vaan on luotettava kumppani raikkaassa arjessa. LitterLockerilla on jo suuri joukko tyytyväisiä, herkkäkuonoisia käyttäjiä! Tutustu tuotteen asiakasarvioihin!

Myös sopivan kissanhiekan valinta vaikuttaa suuresti siihen, haistaako kissakodin jo käytävän puolelta vai ottaako vierailijan vastaan puhdas tuoksu. Täältä löydät laadukkaat, hajunsitovat hiekat.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Kampanjahinta
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Materiaali
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
2019-05-02
29,99
29,99
 • Löytyy varastosta
 • Määräale!
  3 kpl 25€
  2018-02-24
  9,99
  9,99
 • Löytyy varastosta
 •