Millamore

Hyvä kuivike pitää pikkulemmikin kodin viihtyisänä. Millamore-kuivikkeet on erityisesti jyrsijöille, matelijoille ja linnuille kehitetty. Ne valmistetaan tuoreesta haavasta, eivätkä sisällä kemiallisia lisäaineita tai puu- tai paperiteollisuuden sivutuotteita. Ammattilaiset suosittelevat juuri haavan käyttöä kuivikemateriaalina, koska se sisältää vähemmän pihkaa kuin havupuut. Haapakuivike on erittäin imukykyinen ja hajuton. Tuotteet ovat turvallisia ja laboratorio-olosuhteissa... Näytä lisää

Hyvä kuivike pitää pikkulemmikin kodin viihtyisänä.

Millamore-kuivikkeet on erityisesti jyrsijöille, matelijoille ja linnuille kehitetty. Ne valmistetaan tuoreesta haavasta, eivätkä sisällä kemiallisia lisäaineita tai puu- tai paperiteollisuuden sivutuotteita. Ammattilaiset suosittelevat juuri haavan käyttöä kuivikemateriaalina, koska se sisältää vähemmän pihkaa kuin havupuut.

Haapakuivike on erittäin imukykyinen ja hajuton. Tuotteet ovat turvallisia ja laboratorio-olosuhteissa testattuja. Yli 100 asteen lämmössä käsitelty puu ei sisällä tauteja aiheuttavia bakteereja tai muita mikro-organismeja. Kuivike on myös pölytön, mikä suojaa lemmikkien ja ihmisten hengityselimiä ja estää allergioita.

Millamoren avulla häkki on helppo pitää puhtaana – kuivike ei tartu tassuihin tai turkkiin, eikä leviä ympäriinsä eläimen liikkuessa. Vaihda kuivike ja siivoa häkki kerran viikossa. Pakkaukset ovat kevyitä ja helppoja kantaa. Säilytä kuivassa paikassa.

Kuivikkeiden raaka-aine saadaan FSC-sertifioiduista metsistä, eli metsät ovat vastuullisesti ja kestävästi hoidettuja. Tuotanto ei synnytä jätettä ja perustuu bioenergian käyttöön. Millamore-kuivikkeet ovat biohajoavia.

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Kampanjahinta
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Materiaali
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
3 tuotetta
-20 %
2019-02-14
alkaen 6,99
Kaverihinta alkaen 5,59
alkaen 5,59  (6,99)
 • Löytyy varastosta
 • -20 %
  2019-02-13
  alkaen 6,99
  Kaverihinta alkaen 5,59
  alkaen 5,59  (6,99)
 • Löytyy varastosta
 • -20 %
  2018-02-23
  3,99
  Kaverihinta 3,19
  3,19  (3,99)
 • Löytyy varastosta
 •