PawZ

Luonnonkumiset, kevyet ja liikeessä joustavat suojatossut. 100 % biohajoavat, kerrätettävästä luonnonkumista valmistetut suojatossut mukautuvat koiran liikkeisiin ja suojaavat märältä, kuralta ja kemikaaleilta. Tossut ovat kätevät ulkona esim. haavasiteen päällä, mutta kumitossua ei saa jättää hautumaan parantuvaa tassua. Jotta tossut tuntuvat hyviltä tassuissa ja pysyvät napakasti paikoillaan, on oikean koon valinta tärkeää. Jos tassun mitta jää kahden koon väliin,... Näytä lisää

Luonnonkumiset, kevyet ja liikeessä joustavat suojatossut.

100 % biohajoavat, kerrätettävästä luonnonkumista valmistetut suojatossut mukautuvat koiran liikkeisiin ja suojaavat märältä, kuralta ja kemikaaleilta. Tossut ovat kätevät ulkona esim. haavasiteen päällä, mutta kumitossua ei saa jättää hautumaan parantuvaa tassua.

Jotta tossut tuntuvat hyviltä tassuissa ja pysyvät napakasti paikoillaan, on oikean koon valinta tärkeää. Jos tassun mitta jää kahden koon väliin, valitse isompi. On myös hyvä muistaa, että tossu on sen verran napakka, ettei sitä kannata käytää tassuun, jonka verenkierto on jostain syystä heikentynyt.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Vaatetyyppi
Materiaali
Suojaava
Vedenkestävä
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
2018-02-24
19,99
19,99
  • Löytyy varastosta
  • 2018-02-24
    19,99
    19,99
  • Löytyy varastosta
  •