Pentutreffit

Musti ja Mirri Pentutreffit

Pentutreffeillä opetellaan olemaan koiriksi

Pentutreffit on maksuton palvelu Mustin ja Mirrin Kavereille ja PentuKavereille. Treffeillä enintään neljän kuukauden ikäisellä pennullasi on tilaisuus tutustua toisiin koiriin, myymälään ja aktivointipeleihin, sekä päästä leikkimään toisten pentujen kanssa. Paikalla on koulutettu ohjaaja antamassa vinkkejä mukavaan pentuarkeen. Treffit päättyvät käpäläjengin rauhoittumistuokioon.

Leikkiryhmät on jaettu koon mukaan yleensä kolmeen ryhmään, joten kukaan ei jää jalkoihin. Myymälähenkilökunta auttaa sinua mielellään oikean ryhmän löytymisessä!

Suuren suosion vuoksi pentutreffeille voi pääsääntöisesti osallistua karvanaperon kanssa kerran viikossa. Tarkistathan oman myymäläsi pentutreffien osallistujamäärät myymäläkohtaisesti.

Treffeille osallistuminen on veloituksetonta ja tarkoitettu Kaveripennuillemme. Liity PentuKaveriksi täällä!

Osallistuvan pennun tulee olla:

  • Perusterve ja hyvinvoiva
  • Saanut Suomessa kolmois- tai nelosrokotteen, ja siitä on kulunut 14 vrk varoaika. Ota kotimainen rokotustodistus 1. käynnille mukaan. 
  • Alle 4 kk ikäinen (esim. 1.5. syntynyt pentu voi osallistua viimeisen kerran 1.9.)

Ensimmäisellä käynnillä saat Pentutreffiläinen-kortin, jolla pääset mukaan peuhaamaan seuraavilla kerroilla.

Löydä lähin Pentutreffimyymäläsi täältä >

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Milloin pentu voi osallistua Mustin ja Mirrin pentutreffeille?

Pentutreffit on yksi Mustin ja Mirrin Kaverieduista, joten treffeille ovat tervetulleita kanta-asiakaspennut omistajineen. Kun pentu on saanut kolmois/nelosrokotteen Suomessa, se voi 14 päivän varoajan jälkeen tavata monipuolisesti muita ystävällisiä koiria. Pikkuviikarin osallistumisoikeus pentutreffeille raukeaa sen täyttäessä 4 kuukautta.

Pentutreffeille osallistuvan pennun tulee olla terve. Vatsaongelmat, kuten ripuli, estävät pennun osallistumisen treffeille sillä kertaa. Myös yskä, silmätulehdus, loisongelma ja muut tarttuvat vaivat tulee parannella rauhassa kotona, ennen kuin pentu voi osallistua tapahtumaan.

Pentutreffien säännöt

  • Koiranpentu on Mustin ja Mirrin pentutreffeillä aina omistajansa vastuulla.
  • Pentutapaamisiin ovat tervetulleita alle 4 kk ikäiset Suomessa rokotetut pennut, jotka kokonsa ja käyttäytymisen puolesta sopivat leikkimään sisäaitauksessa. Osallistumisoikeus siis loppuu kun pentu täyttää 4 kk.
  • Pennun mukana treffeille tuleva omistaja tai valvoja on 15 vuotta täyttänyt kanta-asiakkaamme. Valvojalla on pennun omistajan lupa pentutreffeille osallistumiseen.
  • Pentu on saanut kolmois/nelosrokotteen Suomessa ja siitä on kulunut 14 vrk varoaika.
  • Pennulla on suomalainen, voimassaoleva rokotustodistus.
  • Pennulla tai talouden muilla koirilla ei ole osallistumishetkellä tarttuvaa sairautta tai ulkoloisia, eikä pennun oma terveydentila estä muiden koirien kanssa leikkimistä.
  • Kaikki osallistujat kohtelevat koiriaan Suomen eläinsuojelulain ja hyvän koiranpitotavan mukaan.

Lue lisää pennun sosiaalistamisesta täältä!

Onko kotiisi juuri tassutellut uusi koiranpentu? Tutustu koiranpentuoppaaseen täältä.