compact

Viikko 0-7

Koiran hankinta on iso päätös, jota kannattaa harkita tarkasti. Tästä osiosta löydät hyödyllistä tietoa koiran hankinnasta ja rodun valinnasta – ja kun päätös on tehty, voit myös napata vinkit mitä pikkupennulle kannattaa hankkia!

Viikko 8

Tervetuloa kotiin pentu! Yleensä kasvattaja luovuttaa pennun sen ollessa 8 viikon ikäinen. Tästä osioista voit lukea vinkkejä ja neuvoja ensimmäiseen viikkoon uuden perheenjäsenesi kanssa!

Viikko 9

Ensimmäiset viikot pennun kanssa ovat täynnä oppimista, tutustumista ja uusia kokemuksia. Mitä pennulle kannattaa tällä viikolla opettaa ja mitä muuta olisi hyvä tietää juuri nyt? Lue vastaukset tästä osiosta!

Viikko 10

Pentuloma ei kestä ikuisesti, joten nyt voisi olla aika opettaa pennulle yksinoloa. Kurkkaa myös muut juuri nyt tarpeelliset vinkit!

Viikko 11

Nyt on aika madottaa pentu ja varata aika rokotuksiin ensi viikolle! Mitä muuta tällä viikolla täytyisi tietää? Lue vastaukset tästä osiosta!

Viikko 12

Paras sosiaalistamisaika on pian ohi, joten nyt on loppukirin aika. Mitä siis harjoitella tällä viikolla? Nappaa vinkit tästä osiosta!

Viikko 13

Mitä on arkitottelevaisuus ja miten hihnassa ulkoilua harjoitellaan? Pitäisikö valita pennulle valjaat vai panta? Kurkkaa vastaukset tästä osiosta!

Viikko 15

Miten tervehditään vieraita ja toisia koiria? Milloin koiranpennun hampaat vaihtuvat? Miksi pentu laihtuu? Vastaukset löydät tästä osiosta.

Juniori 6-15 kk

Juuri kun ehdit kouluttaa pennullesi perustaidot, nuoresta ystäväsi on tuullut rajojaan koetteleva riiviö, joka tuntuu unohtaneen kaiken opitun. Miten opettaa teinikoiraa, ja mitä koiralle tapahtuu murrosiässä? Lue vastaukset tästä!