PlaqueOff

Tulvahtaako kuonolaisesi suusta tunkion tuoksahdus? Onko lemmikin hammasrivistö keltaisen ruskeahko valkoisen sijaan? Kuulostaa siltä, että teilläkin kärsitään hammaskivestä. PlaqueOff on kissojen ja koirien suuhygienian edistämiseen kehitelty jauhe, jonka vaikuttavana aineena on ascophyllum nodosum, solmulevä. Se auttaa irrottamaan hammaskiveä pehmentämällä sitä, ehkäisee plakin muodostumista, raikastaa hengitystä ja edistää ikenien terveyttä. Jauhetta lisätään päivittäin... Näytä lisää

Tulvahtaako kuonolaisesi suusta tunkion tuoksahdus? Onko lemmikin hammasrivistö keltaisen ruskeahko valkoisen sijaan? Kuulostaa siltä, että teilläkin kärsitään hammaskivestä.

PlaqueOff on kissojen ja koirien suuhygienian edistämiseen kehitelty jauhe, jonka vaikuttavana aineena on ascophyllum nodosum, solmulevä. Se auttaa irrottamaan hammaskiveä pehmentämällä sitä, ehkäisee plakin muodostumista, raikastaa hengitystä ja edistää ikenien terveyttä. Jauhetta lisätään päivittäin lemmikin ruoan sekaan parhaan tuloksen saamiseksi ja mikä parasta, tuote ei sisällä lisäaineita eikä keinotekoisia säilöntäaineita.

Miten ehkäistä hammaskiveä?

Hammaskivi on ikävä, mutta tuttu päänvaiva lemmikinomistajien keskuudessa. Taipumus sen muodostumiseen vaihtelee roduittain ja yksilöittäin. Joidenkin onnekkaiden kuonolaisten suu pysyy puhtaana pelkällä luiden kaluamisella, kun taas toinen joutuu kaikista konsteista huolimatta tekemään säännöllisiä visiittejä hammaslääkärille. Hammaspeikon häätöön on kuitenkin olemassa myös kotikonsteja. Ota siis alla olevat vinkit talteen ja testaukseen!

 • Tehokkain tapa hammaskiven torjuntaan on säännöllinen harjaus – myös kissojen kohdalla. Ota siis iltarutiineiksi oman hammaspesusi ohelle karvakorvan purukaluston putsaus. Tutustu kissojen sekä koirien hammashoitovalikoimaan ja löydä juuri teille sopivat apuvälineet!
 • Käpäläkansan hyväksi toteama ja edellä esitelty PlaqueOff auttaa taistelussa hammaskiveä vastaan. Jauhetta kannattaa ripotella päivittäin kuonolaisen ruoan sekaan.
 • Koirien keskuudessa tunnettu sanonta ”puruluu päivässä, auttaa pitämään hammaspeikon loitolla” pitää paikkansa. Tämä keino ilahduttaa myös karvakaveria, sillä pureskelu on sille mieluista puuhaa.
 • Erilaiset koirien hampaita mekaanisesti putsaavat lelut saavat myös tassutuomariston äänen!
 • Herkkuateria ja hammashuolto samassa paketissa? Valikoimastamme löytyy myös ruokia, jotka on suunniteltu erityisesti suunongelmista kärsiville koirille ja kissoille.

Suun ja hampaiden ongelmat ovat yleisiä sekä kissoilla että koirilla. Plakkia, vähäistä hammaskiveä ja lievää ientulehdusta kannattaa yrittää hoitaa kotikonstein, vaikkapa edellä mainittujen vinkkien avulla. Mikäli suun tilanne kotihoidosta huolimatta kuitenkin pahenee, on vierailu eläinlääkärin vastaanotolla paikallaan.

Lemmikin suuta kiusaava kauhukaksikko: hammaskivi ja parodontiitti

Yleisiä hoitoa vaativia suun ja hampaiden sairauksia ovat runsas hammaskivi ja parodontiitti eli hampaan vieruskudoksen tulehdus. Merkkejä runsaasta hammaskivestä ovat keltaisen ruskeahko väri ja erittäin pahan hajuinen hengitys, joka voi myös viitata parodontiittiin. Muita tavallisia parodontiitin aiheuttamia oireita ovat ikenien punoitus ja verenvuoto sekä joskus myös suun raapiminen ja huulitulehdus. Hammaskivi ja parodontiitti esiintyvät usein samanaikaisesti, sillä hammaskiven karhea pinta tarjoaa otolliset olosuhteet bakteereiden kiinnittymiselle ja sitä kautta parondiitin syntymiselle.

Joskus hampaiden ja suun ongelmia on vaikea huomata itse, sillä ainoana oireena voi olla muutokset käytöksessä, kuten aggressiivisuus, apaattisuus ja ruokahaluttomuus. Hyvänä nyrkkisääntönä onkin tarkistuttaa koiran terveys kokonaisvaltaisesti, jos sen käytös on hiljattain muuttunut. Suun terveydellä on suuri merkitys eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta, ja hoitamattomana edellä mainitut vaivat saattavat johtaa monenlaisiin terveydellisiin ongelmiin. Lisäksi eläinlääkärin toimesta puhdistettua purukalustoa on helpompi pitää puhtaana myös kotioloissa.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Lemmikin elämäntapa
Kissan koko
Ruokinnan erityistarpeet
Koiran koko
Kotimainen
Lemmikkilaji
Terveydentila
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
2 tuotetta
2018-02-24
alkaen 23,99
alkaen 23,99
 • Löytyy varastosta
 • 2020-05-31
  23,99
  23,99
 • Löytyy varastosta
 •