Pomppa

Erinomaisesti istuvaa suojaa Suomen ääri-ilmastoon! Suomalaisen Pomppa-merkin vaatteet ovat tunnettuja erityisesti hyvän istuvuutensa takia. Vaatteet suojaavat koiraa kylmyydeltä ja kosteudelta, rajoittamatta luonnollisia liikkeitä, sekä pysyvät päällä vauhdikkaassakin menossa, jopa ilman takajalkoja kiertäviä kuminauhoja. Istuva ja kevyt vaate tuntuu miellyttävältä ja huomaamattomalta koiran yllä, jolloin takkeihin totuttamattomienkin koirien on niitä mukava käyttää. Lisäksi... Näytä lisää

Erinomaisesti istuvaa suojaa Suomen ääri-ilmastoon!

Suomalaisen Pomppa-merkin vaatteet ovat tunnettuja erityisesti hyvän istuvuutensa takia. Vaatteet suojaavat koiraa kylmyydeltä ja kosteudelta, rajoittamatta luonnollisia liikkeitä, sekä pysyvät päällä vauhdikkaassakin menossa, jopa ilman takajalkoja kiertäviä kuminauhoja. Istuva ja kevyt vaate tuntuu miellyttävältä ja huomaamattomalta koiran yllä, jolloin takkeihin totuttamattomienkin koirien on niitä mukava käyttää. Lisäksi Pompan vaatteissa yhdistyy helppo puettavuus, kestävät materiaalit ja kauniit värit.

Suomalainen koirien vaatteita suunnitteleva ja valmistava Pomppa Oy on perustettu vuonna 2008 ja välittömästi merkin vaatteet saavuttivat suuren suosion koiraharrastajien keskuudessa. Yrityksen perustaja, Meri Alku, on itsekin aktiivinen koiraharrastaja, mutta myös tekstiilialan ammattilainen. Hänen tavoitteenaan on, että vaatteet sopivat mahdollisimman monelle koira-asiakkaalle suoraan hyllystä ja suojaavat tehokkaasti Suomen ääri-ilmastossa.

Miksi hankkia koiralle takki tai haalari?

Koiran suojaaminen sateelta on järkevää, sillä kosteus voi ärsyttää koiran ihoa ja jopa edesauttaa tulehduksien syntyä. Sadetakki tai -haalari auttaa pitämään koiran puhtaana, sekä suojaa koiran turkkia ja herkkää ihoa. Kaikki koirat eivät myöskään nauti sadesäällä ulkoilusta, jolloin sadevaate voi parantaa ulkoiluhalukkuutta – myös koiranilmoilla.

Koira on myös tärkeä pitää lämpimänä, sillä se auttaa ehkäisemään lihasvaurioita ennen ja jälkeen fyysisen rasituksen. Suurten lihasryhmien lisäksi myös nivelet kaipaavat suojaa kolealta ja kylmältä tuulelta. Laadukas takki hellii siis monipuolisesti lemmikkisi hyvinvointia!

Ei löytynyt tuotteita.