Racinel

Päivittäinen pureskelu auttaa pitämään hammaslääkärin loitolla! Pureskelu ei huolla pelkästään purukalustoa, vaan se on lajityypillistä puuhaa ja koirasi hyvinvoinnin edellytys. Mieleinen purtava myös todennäköisesti estää kuonolaisesi hampaita pureutumasta ei-toivottuihin paikkoihin, kuten kenkiisi tai antiikkisen kaappisi kulmaan. Racinel-valikoimasta löytyy herkullista jäystettävää erilaisille natustelijoille. Puruluita eri kokoisille koirakavereille, esim. puristeluita... Näytä lisää

Päivittäinen pureskelu auttaa pitämään hammaslääkärin loitolla!

Pureskelu ei huolla pelkästään purukalustoa, vaan se on lajityypillistä puuhaa ja koirasi hyvinvoinnin edellytys. Mieleinen purtava myös todennäköisesti estää kuonolaisesi hampaita pureutumasta ei-toivottuihin paikkoihin, kuten kenkiisi tai antiikkisen kaappisi kulmaan. Racinel-valikoimasta löytyy herkullista jäystettävää erilaisille natustelijoille.

Puruluita eri kokoisille koirakavereille, esim. puristeluita vahvempienkin pureskelijoiden hampaisiin, klassinen kenkä sallittuun tuhoamiseen ja solmuluita sekä kääröjä monenlaisiin mieltymyksiin.
Rapeita herkkurullia, joista on helppo katkaista sopivia palasia myös pienempien koiruuksien rouskuteltaviksi.
Maittavia makupaloja vaikkapa koulutusnamiksi.
Aktivointikuutio, joka houkuttelee valikoivampaakin karvakuonoa hammashuoltoon, sillä sen sisään voi piilottaa herkullisia nameja.

Sano siis hammaspeikoille heipparallaa ja tarjoa parhaalle ystävällesi mieluista purupuuhaa!

Katso videolta millaiset puruluut sopivat parhaiten juuri sinun karvakaverillesi ja lue pureskeltavimmat puruluuvinkit täältä!

2018-02-24
4,29
4,29
  • Löytyy varastosta
  •