Ravitsemusterapia

ravitsemusterapia

Eläinystävän ruokinta herättää usein kysymyksiä ja huolenaiheita. Ravitsemussuunnittelijamme auttavat ja tukevat lemmikkiä ja lemmikinomistajaa kaikissa ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat apua muun muassa kissan- ja koiranpennun ruokintaan, lemmikin lempeään painonhallintaan, eliminaatiodieetin hallittuun toteuttamiseen, urheilu- ja työkoiran ruokintaan, raakaruokavalion koostamiseen ja allergisen eläinystävän ruokavalion laadintaan.

Ravitsemussuunnittelijalta saat apua myös kissan tai koiran ruokavalion tarkistamiseen sekä sopivan ruoan sekä lisäravinteiden valintaan. Tutustu ravitsemussuunnittelijan tarjoamiin palveluihin tarkemmin ajanvarausjärjestelmämme palvelukuvauksista ja varaa aika.

Kenelle ravitsemusterapia palvelut on tarkoitettu?

Koska sopiva ravitsemus on jokaisen lemmikin hyvinvoinnin perusta, palvelu sopii kaikille kissoille ja koirille. Usein ruokinnan suunnitteluun tarvitaan erityistukea silloin, kun lemmikki on tutkittu eläinlääkärin toimesta ja sen on todettu kärsivän ravitsemusperäisestä oireilusta, kuten:

Lisätukea tarvitaan usein myös seuraavien erityisryhmien ruokintaan:

  • tiineet tai imettävät emokoirat ja -kissat
  • työ- ja urheilukoirat
  • raakaruokavaliolla olevat lemmikit
  • painonhallintaa tarvitsevat eläinystävät
  • koiran- ja kissanpennut

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Ravitsemussuunnittelijamme ottavat asiakkaita vastaan Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluita tarjoavissa myymälöissä. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan vastaanotolle. Käynti alkaa usein lyhyellä keskustelulla, jossa perehdytään lemmikin sen hetkiseen ruokintaan ja mahdollisiin haasteisiin, kuten todettuihin allergioihin tai suolisto-oireiluun.

Ravitsemussuunnittelija toimittaa (valitusta palvelusta riippuen) kirjallisen ruokintasuunnitelman asiakkaalle käynnin jälkeen, heti kun ruokavalio on huolellisesti laadittu. Ruokinta voi perustua kuiva-, märkä- tai raakaravintoon asiakkaan toiveiden mukaan.

Huomioitavaa

Joidenkin käyntien yhteydessä suositellaan ottamaan mukaan lemmikin ruokintapäiväkirja viikon ajalta (kirjallinen tai digitaalinen), jotta eläinystävän sen hetkisestä ravitsemuksesta voidaan saada tarkka kokonaiskuva. Päiväkirjaan kirjataan ylös kaikki ruoka, makupalat, puruluut, ruoantähteet, koulutusherkut jne. mitä lemmikki viikon aikana syö. Jos ravitsemusneuvoja tarvitsee palvelun suorittamiseksi ruokintapäiväkirjan, löydät tiedon ajanvarausjärjestelmän palvelukuvauksesta.

Keitä ravitsemussuunnittelijamme ovat?

Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluissa työskentelevät ravitsemussuunnittelijat ovat kotieläinten ravitsemustieteeseen yliopistossa kouluttautuneita ammattilaisia ja päteviä työssään. Neuvonnan pohjana käytetään ajantasaista tutkimustietoa sekä kansainvälisesti tunnustettuja ravitsemussuosituksia.

Lemmikki on tervetullut mukaan käynnille, sydämellisesti tervetuloa!

Bonusta Kaverille!

Ravitsemussuunnittelijan palvelut kerryttävät kanta-asiakkaillemme eli Kavereillemme rahanarvoista bonusta. Liity veloituksetta kanta-asiakkaaksi täältä.

Varaa aika ravitsemusneuvojalle täältä tai soita numeroon 0800 411 255. (Puhelu on maksuton.)

Oletko tulossa vastaanotolle? Lue saapumisohje täältä.