StarMark

StarMark-aktivointilelut ovat kuonokansan suursuosikkeja! Ne ovat monikäyttöisiä ja kestävät hieman napakampaakin puruotetta. Valitse lelusta oikea koko koirasi leukojen koon ja lujuuden mukaan. StarMark-aktivointilelujen sisällä on kananmakuinen, napakasti paikallaan pysyvä herkku, joka ei murene vaan tarjoaa sitkeää puruvastusta. Herkun muoto aiheuttaa lisäksi hampaiden pinnalle mekaanista hankausta, joka auttaa pitämään hampaat puhtaina. Leluihin voi myös piilottaa koiran lempiherkkuja,... Näytä lisää

StarMark-aktivointilelut ovat kuonokansan suursuosikkeja! Ne ovat monikäyttöisiä ja kestävät hieman napakampaakin puruotetta. Valitse lelusta oikea koko koirasi leukojen koon ja lujuuden mukaan. StarMark-aktivointilelujen sisällä on kananmakuinen, napakasti paikallaan pysyvä herkku, joka ei murene vaan tarjoaa sitkeää puruvastusta. Herkun muoto aiheuttaa lisäksi hampaiden pinnalle mekaanista hankausta, joka auttaa pitämään hampaat puhtaina. Leluihin voi myös piilottaa koiran lempiherkkuja, jolloin se toimii aktivointipallon tavoin.

Koiran palkitseminen StarMark-lelulla
StarMark-lelut sopivat myös koiran palkitsemiseen koulutustilanteissa. Sekä BentoBall että TreatBall lentävä pallon lailla, joten usein heikostikin motivoituva koira innostuu jahtaamaan palloa, jonka sisällä on muheva kanaherkku.

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Lemmikin elämäntapa
Koiran koko
Kotimainen
Materiaali
Lemmikkilaji
Lelutyyppi
Harrastus ja motivointi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
3 tuotetta
2018-02-23
6,99
6,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-22
  14,99
  14,99
 • Löytyy varastosta
 • 2019-10-30
  20,99
  20,99
 • Loppu varastosta
 •