Canagan

Kun ilta saapuu ja varjot pitenevät, hiipii lihansyöjä keittiöön. Kuola suusta valuen se vaanii keittiöjakkaran takana, tuijottaa armotta ja – hyökkää kohti saalistaan!

Jokaisen koiran ja kissan sisällä asuu pieni peto, joka villiintyy kun tarjolla on vain parhaista luonnon raaka-aineista tehtyä ruokaa – Canagan täysravintoa!

Sarja tarjoilee vaativille kuluttajilleen biologisesti sopivaa ravintoa. Ruoka sisältää runsain määrin laadukasta eläinproteiinia ja rasvaa, hyvin sulavassa ja hyödynnettävässä muodossa. Raaka-aineiksi sarjan ruokiin on valikoitu riistaa, ankkaa, jänistä, kanaa, lohta, silliä, taimenta ja kananmunaa. Erilaiset luonnon yrtit tarjoavat elinvoimaa ja tukevat muun muassa ruoansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää niukasti myös laadukasta hiilihydraattia pääasiassa bataatin muodossa.

Miksi Canagan?

  • Ei yleisimmin allergisoivia raaka-aineita – hypoallergeeninen!
  • Ei geenimuunneltuja valmistusaineita
  • Ei keinotekoisia säilöntä- eikä lisäaineita

Canagan on niin ravintorikasta ja laadukasta ruokaa, että se soveltuu myös erinomaisesti koiranpennuille, sekä työ- ja urheilukoirille ravinnoksi.

Sarjasta löydät myös nivelhoitoaineita sisältäviä ruokia, sekä omat variantit pienille ja suurille roduille.

Kissoille löydät sarjasta myös todella maistuvat ja huippulaadukkaat märkäruoat! Kaikki tuotteet soveltuvat myös kissanpentujen ruokintaan!

Lisätietoja http://www.canagan.fi/index.html

Canagan koiranruoat löydät täältä >>

Canagan kissanruoat löydät täältä >>

Tuotteet 1-21 / 25

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 25

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Back to top