CLIX

Clix-tuotemerkin takana oleva englantilainen COA - Company of Animals - on kokenut koulutus- ja turvatuotteiden valmistaja. COA:n asiantuntijat pyrkivät tekemään jatkuvasti innovatiivisempia tuotteita ihmisen ja koiran sujuvan ja turvallisen yhteiselon edistämiseksi. Yrityksen takana on maailmankuulu eläinpsykologi Roger Mugford, joka tunnetaan mm. kuningatar Elizabethin corgien kouluttajana. Tuotekehitys ja testaus tapahtuu edelleen tohtorin 100 ekkerin maatilalla Surreyssä koirien käyttäytymisasiantuntijoiden... Näytä lisää

Clix-tuotemerkin takana oleva englantilainen COA - Company of Animals - on kokenut koulutus- ja turvatuotteiden valmistaja. COA:n asiantuntijat pyrkivät tekemään jatkuvasti innovatiivisempia tuotteita ihmisen ja koiran sujuvan ja turvallisen yhteiselon edistämiseksi.

Yrityksen takana on maailmankuulu eläinpsykologi Roger Mugford, joka tunnetaan mm. kuningatar Elizabethin corgien kouluttajana. Tuotekehitys ja testaus tapahtuu edelleen tohtorin 100 ekkerin maatilalla Surreyssä koirien käyttäytymisasiantuntijoiden voimin.

2018-02-23
27,99
27,99
  • Loppu varastosta
  •