Dental

Valtaosa koirista kärsii jossain elämänsä vaiheessa ientulehduksesta, jonka aikaansaa plakki ja sen sisältämät bakteerit. Hoitamattomana ientulehdus voi aiheuttaa hankalia suusairauksia, kuten parodontiitin. Usein omistaja huomaa ensin koiran pahanhajuisen hengityksen tai punoittavat ikenet. Suu- ja hammassairauksiin on syytä reagoida nopeasti, vaivat eivät parane itsestään. Kotihoidon lisäksi hampaiden kunto on siis syytä tarkistuttaa aika ajoin eläinlääkärillä. Puruluut... Näytä lisää

Valtaosa koirista kärsii jossain elämänsä vaiheessa ientulehduksesta, jonka aikaansaa plakki ja sen sisältämät bakteerit. Hoitamattomana ientulehdus voi aiheuttaa hankalia suusairauksia, kuten parodontiitin. Usein omistaja huomaa ensin koiran pahanhajuisen hengityksen tai punoittavat ikenet. Suu- ja hammassairauksiin on syytä reagoida nopeasti, vaivat eivät parane itsestään. Kotihoidon lisäksi hampaiden kunto on siis syytä tarkistuttaa aika ajoin eläinlääkärillä.

Puruluut kuuluvat hammashoitorutiineihin

Koiran hampaiden säännöllinen harjaaminen on tärkein yksittäinen hoitokeino. Päivittäin tulisi tarjota myös töitä hammaskalustolle. Dental-sarjan monipuoliset puruluut ja herkut hoitavat koiran hampaita. Niiden muotoilu aiheuttaa hampaan pintaan mekaanista hankausta koiran pureskellessa ja ehkäisee plakin kiinnittymistä.

 • Dental Plus -puruluut sisältävät klorofylliä sekä piparminttu- ja persiljaöljyjä, jotka raikastavat koiran hengitystä.
 • Kääpiökoirille löydät ikiomat miniluut, jotka raikastavat hengityksen ja huoltavat pikkiriikkisiä hampaita.

Suun terveyden ylläpitäminen on satsaus koiran terveyteen ja pitkäkestoiseen hyvinvointiin. Puhtaat, valkoiset ja vahvat hampaat sekä raikkaan tuoksuinen hengitys ovat jokaisen koirulin perusoikeus!
Lue lisää koiran hampaiden ja suun hoitamisesta täältä, tai katso videovinkkimme!

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Lemmikin elämäntapa
Ruokinnan erityistarpeet
Koiran koko
Kotimainen
Ruuan tyyppi
Lemmikkilaji
Makupalan tyyppi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
3 tuotetta
2018-02-23
alkaen 3,29
alkaen 3,29
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-23
  alkaen 3,79
  alkaen 3,79
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-23
  alkaen 3,49
  alkaen 3,49
 • Löytyy varastosta
 •